(VIDEO) ŠTA LI ĆE JOJ REĆI JANJUŠ?! Ana Korać uhvaćena sa DRUGIM!

Autor: Republika.rs

Zadruga

23.07.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su očekivali da će biti sa njim!

RepublikaFoto: E-Stock
Šta li će joj reći Janjuš?

Starleta i bivša učesnica Zadruge Ana Korać pojavila se na otvaranju kafane "Prava priča" u Beogradu u prisustvu nepoznatog momka, zbog čega je privukla veliku pažnju.

Mnogi su očekivali da će na događaj doći s bivšim učesnikom "Zadruge" Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim se zbližila otkako je izašao iz rijalitija, ali Ana je iz automobila izašla s momkom koji joj je navodno prijatelj, a s kojim ranije nije viđena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

Međutim, kako prenosi "Mondo", iz izvora bliskog starleti saznalo se da među njima postoji i nešto više od prijateljstva. 

- Ana ga je nedavno upoznala preko zajedničkih prijatelja, dopali su se jedno drugom na prvi pogled. Oboje su atraktivni i opušteni, skontali su se odmah na prvu. U javnosti se predstavljaju kao prijatelji, ali oni koji su im baš bliski znaju da tu ima mnogo više od 'druženja'. Oseća se jaka hemija između njih, a čuli smo i da se tajno viđaju. Ona ne sme ništa javno s njim, jer ima tog dečka u Dubaiju, pa mora da se skriva, šta će...- otkrio je izvor blizak bivšoj zadrugarki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading