ALEKSANDRI PRETE NAKON ZADRUGE: Nikolićeva na meti bivšeg dečka koji je PRETUKAO, prijatelji u STRAHU!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.07.2021

19:22

Nakon izlaska iz Zadruge, život joj se promenio iz korena.

youtube.com/Zadruga Official
Aleksandri prete

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić Aleks nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga 4" naišla je na veliki problem. Naime, zadrugarka je u rijalitiju ispričala brutalnu priču o tome da ju je bivši dečko izbacio iz kola na granici sa Makedonijom, zbog čega je bila i pretučena, kao i maltretirana. 

youtube.com/Zadruga Official
Aleksnadra

Ona je to obelodanila, bez da je razmišljala da li to može da izazove posledice. Naime, kako smo saznali, Aleksandri je bivši dečko pretio nakon što je izašla iz Zadruge.

- Aleksandri su počele da stižu razne poruke, ona je uplašena, ali ne želi više da se meša sa njim. Neće da se viđa sa njim rešila je da se promeni potpuno. Povukla se u sebe da bi joj bilo lakše - govori naš izvor.

Međutim, to nije sve, Nikolićevoj su prijatelji okrenuli leđa zbog njenog učešća u rijalitiju i stvari koje su ispričane o njoj.

youtube.com/Zadruga Official
Nikolićeva

- Ona ima problem sa prijateljima, okrenuli su joj leđa i neće da joj se javlaju više na pozive. Okrenuli su joj leđa zbog stvari iz rijalitija i svega što se desilo. Mislim, strašno, ja joj govorim da joj oni nisu ni prijatelji, čim se tako ponašaju, ali ona mene ne sluša, radi po svome kao i obično. Mnogi je koriste sada zbog popularnosti, ali ona ni to ne vidi, ide sa pogrešnim osobama i ljudima, ali dobro, ludost mladost - govori izvor blizak zadrugarki, pa dodaje:

- Nadam se da će je Zadruga opametiti i da će naučiti šta treba da radi u životu. Jedino me nervira što svi prijatelji koji su je upoznali, više ih nema, a koriste je oni koji joj ni ne trebaju.

 

Komentari (1)

Loading
Viki

24.07.2021 12:25

Aleksandra je dobar čovek i devojka Svi oi koj su joj okrenuli ledja nikada je nisu ni bii pravi i iskreni rijatelji Treba da nastavi život ponosna na sebe i gura daje.Prošlost d aostavi iza sebe. Ona je preslatko devojče. Puna podrška , glavu gor ei samo napred.