(VIDEO) LUNA ŠOKIRALA NADIMKOM ZA ĆERKU: Svoju mezimicu zove po SLOBI RADANOVIĆU!

Autor: Republika.rs

Zadruga

23.07.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko ovo treba da istrpi!

RepublikaFoto: youtube.com/siktertube
Svoju ćerku zove po bivšem!

Nekadašnja pobednica rijalitija "Zadruga" Luna Đogani, svog sadašnjeg supruga i oca njene ćerkice, Marka Miljkovića, upoznala je baš u rijalitiju.

Oni uživaju u ljubavi i braku, a u poslednje vreme, tačnije od kad se Luna porodila, neretko kače sa svoje društvene mreže simpatične trenutke iz roditeljstva. Danas je isplivao snimak u kome Luna i Marko odgovaraju na pitanja o njihovoj ćerki Mii, a posebno je privuklo pažnju pitanje koji je nadimak njihove mezimice.

- Dunda- rekao je Marko i nasmejao se, na šta se Luna vidno ozarila i objasnila kako ona obožava taj nadimak. Marko je pokušavao da se ogradi od tog nadimka, te je govorio kako se možda drugima ne sviđa, ali njima je lep. Ipak ono što se vidi u nastavku klipa jeste jedna stvar koju je većina nas zaboravila, a mogla bi biti pravi razlog Markovo (ne)oduševljenja nadimkom.

Naime, Luna je i svog bivšeg momka, Slobu Radanovića zvala "Dunda", dok su bili u vezi. Da li je Luni to ostao samo lep nadimak ili ima neke malo dublje tajne u tome, ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, Mia i Lunin bivši imaju isti nadimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Branka

23.07.2021 23:39

Pa mnoge buckaste ljude zovu "dundo" ili " dunda" isto kao bucko ili bucka. Smešno je vase povezivanje Lune o Balvana posle 4 godine.

Jefimija

24.07.2021 11:26

Da, ima taj nadimak jer je najlepši na svetu.Da,volela je najviše Slobu a i on nju. To nikada neće prestati.Da, voli i Marka, osvtarila se kao majka. Dobila je bebicu najlepšu u porodlištu.To je devojka koja ima velko srce i dobru dušu,iskrena i čista.

Hrvoje

24.07.2021 20:12

@Jefimija - Nemoralna i promiskuitetna ne može da ima veliko srce i dobru dušu, iskrena i čista.

Martina

24.07.2021 20:35

@Jefimija - Luna je volela Slobu al onda se zaljubila jos jace u Marka .... MARKO JE COVEK NJENOG ZIVOTA (hrabar,pravi muskarac,covek od reci,covek sa stavom,covek koji zna sta hoce). Nije pravi muskarac onaj koji ide u teretanu vec onaj koji ima STAV!........ Sloba nije dovoljno voleo Lunu i zato su raskinuli (pa covek koji se 100% zaljubi u neku drugu zenu nikad ne bi ni pomislio dal da se pomiri sa ovom prvom? NIKAD!!!) Inace,Sloba je u prvom intervjuu po izlasku iz Zadruge rekao da se mozda nece razvesti od Kije=tu je Luna pocela da se odljubljuje od Slobe ... i neka je! Luna je danas srecna udata zena,zavolela je Marka najjace ...i sa svojom najvecom ljubavi Markom je dobila kcerkicu