JA SAM ŠMEKER, NEMAM VREMENA ZA INDIJANCE! Oglasio se i Baki B3 nakon Nenadovih komentara, pa pokazao šta znači biti ČOVEK!

Autor: Republika.rs

Zadruga

22.07.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je kakav je čovek!

RepublikaFoto: instagram.com/baki_b3_official
Njega niko ne može da povredi!

Nenad Aleksić Ša, nakon izlaska iz Bele kuće, ponaša se, u najmanju ruku, besramno i bezobrazno. Napada sve oko sebe od onih koji su mu najbliži i koje najviše voli, do onih sa kojima nije toliko blizak.

Poslednjih par dana svedoci smo njegovih ružnih reči upućenih pre svega njegovoj bivšoj ženi, Ivani, ali i vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi. Juče je  Marko Đedović objavio fotografiju u kojoj se vidi kako ogovara svog nekadašnjeg saradnika, kog smatra i prijateljem, Andriju Đoganija.

Foto: Instagram
U poslednje vreme Nenad se ne ponaša normalno!

Andrija, poznat i pod imenom Baki B3, a čiju pesmu "Olovna ruka", svi idalje vole i pamte, pristao je da sa nama kratko porazgovara. On nam je otkrio da se na Nenada ne ljuti, te da Nenad njemu uopšte nije ni bitan.

- Ja sam porodičan čovek. Imam svoju porodicu koju obožavam i volim, dvoje slatke male dece, imam svoj život. Nemam vremena za ogovaranja i pričanja. Mene on ne može da uvredi. Ja jesam i cigan i Šiptar i Bosanac i Hrvat i Albanac, ja sam sve, ali najbitnije je ono što imaš u sebi. Može da me zove ko kako hoće, ali najbitnije je ko sam ja unutra, kakva mi je duša, to je zapravo jedino bitno - rekao je Baki, pa dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baki B3 (@baki_b3_official)

 

- Ja nisam bolestan u glavi, ja taj problem nemam. Neko ko se bavi tim stvarima, on ima problem, i to ne mali, nego veliki problem u glavi. Nekom izgleda nije ni bitno kakav je ko čovek, bitno mu je samo šta piše u krštenici. Meni nije to problem, ne želoim nikome da dajem na pažnji. To rekla-kazala, to me ne zanima. Ja se ne bavim indijanskim pričama, ja okrenem čoveka i kažem mu da je indijanac. Ja sam šmeker. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

23.07.2021 08:21

Bravo Baki B3! Pravi si šmeker. Ne osvrći se na ovo smeće.