(VIDEO) PAPARACO! Uhvatili smo Frana usred grada, posle RASKIDA sa Paulom i Anđelom Vešticom, evo šta je radio!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

22.07.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi su bili u šoku kada su ga videli!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović
Fran uhvaćen da se dopisuje

Bivši zadrugar Fran Pujas po izlasku iz rijalitija uselio se u dom Filipa Reljića, zbog čega su svi ostali u šoku. Naime, svi su očekivali da će Fran biti u stanu kod prijatelja Nenada Aleksića Ša, ali se to nije desilo, kako smo saznali, zbog mešanja Tare Simov, reperove sadašnje devojke, koja se protivila njihovom druženju van kamera.

RepublikaFoto: Republika.rs/O. Bogdanović
Fran

Paparaco ekipa uhvatila je Pujasa u centru prestonice, gde je i odlučio da započne život. Prolaznici su zatekli Frana na klupi kako se dopisuje sa nekim preko telefona. On je sve vreme bio nervozan, a poruke su stizale sa svih strana. 

Prethodnih dana Pujas je zaratio i sa starletom Anđelom Vešticom, koja se naljutila na njega zbog toga što joj je on rekao da nije za ozbiljnu vezu, a ona mu je priznala da se zaljubila u njega za kratak vremenski period koji je provela sa njim. Sa druge strane, tu je i Franova bivša devojka Paula Hublin koja se trenutno nalazi na selu kod njenih. 

RepublikaFoto: Republika.rs/O. Bogdanović
Pujas

Fran je odlučio da u narednom periodu uživa u samoći i da se provodi u noćnom životu Beograda, sa društvom, te nije zainteresovan za bilo kakve veze, a kako smo saznalil, uskoro sprema jedno iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

TARA MI JE PRETILA, IMAM TAJNU KOJA ĆE UNIŠTITI ŠA:Jelena Batos prvi put o Zadruzi i istini o reperu

 

Komentari (1)

Loading
Poaro

27.07.2021 14:12

Narkoman propalica bez zvanja i obrazovanja i talenta ne sme u svoju državu da se pojavi niti u svoje rodno mesto. Krije se tu po Beogradu i parazitise kod naivnog priglupog Filipa do zadruge 5.A u septembru eto propalog narkosa u zadruzi da opet glumi Paulin žrtvu i ako ona neće ući ko i svi pametni koji samo jednom ulaze on će da glumi da pati za njom. Ocete da, se kladimo?