NIKADA NEĆU BITI KAO ONA: Jovana udarina na Karićevu bivšu,pa je brutalnim rečima PONIZILA!

Autor:

Zadruga

22.07.2021

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana nije htela da krije mišljenje o Stefanovoj bivšoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana o Karićevoj bivšoj

Prošle noći Jovana Ljubisavljević misica bila je gost u emisiji ,,Narod pita", a tom prilikom prokomentarisala je izgled bivše devojke Stefana Karića, Ane Korać. Nakon odgledanog video priloga u kom se pominje Koraćeva, Jovana je prokomentarisala njen izgled i uopšteno njeno ponašanje.

Podsetimo, Jovana i Stefan bili su nma korak do konačnog raskida tokom trajanja rijalitija Zadruga, kada je on primio plišanu igračku od Ane, što je kod misice izazvalo ljutnju, ali se na kraju sve dobro završilo.

Foto: Instagram/printscreen
Ana na proslavi rođendana

- Mislim da je ovde Stefan komentarisao Anu Korać, ali mislim da niko nije mogao da osudi mene u tom momentu, možda bih sada bila i brutalnija i bezobraznija prema Ani - govorila je Jovana.

- To je meni kontradiktorno, ja bih uvek dečka krivila - dodala je Sandra.

- Ona je devojka onakva kakva ja nikada ne bih bila, niti ću biti, ja te stvari nikada ne bih radila, uvek bih je krivila - nastavljala je misica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Srđan

22.07.2021 06:30

I ne možeš biti kao ona. I da hoćeš, ne možeš. Usta ti ne staju. Kako li Karići trpe ovo brbljivo i svadljivo čudo? Žao mi Karića.

Odgovori 15 1
Zana

22.07.2021 09:44

U zadruzi glumila da je mutava , glumila da je svi napadaju, patetisala , bila placipicka... Sada , jezicinu ne smiruje. Cinicna , nadmena .. U Z A S od devojke . Ko moze da je trpi onakvu namazanu , treba mu staviti krunu na glavu.

Odgovori 13 1
Aurora12

22.07.2021 10:13

Naravno da neces biti kao ona, mada bi to zarko zelele. Prvo se pocinje od Rolexa i bazena, a onda navataj svekra da ti kupi par novih sisa, pa ces lakse da i ti ides u Dubaji. Osim toga moras da skratis jezicinu, jer sponzorusu koja klepece niko nece da trpi. Saucesce malom Rumenku.

Odgovori 11 1
SvetlanaP

22.07.2021 10:23

Ana Korac je bar vaspitana i nasmejana, za razliku od ove zle motke. A i skuplja je od tebe! Tebi su dovoljni Rolex i bazen i mali prosti Rumenko.

Odgovori 12 1