(FOTO) VREĐANJE NA NACIONALNOJ I VERSKOJ OSNOVI: Ša bez blama opleo po Bakiju B3! Kako ga nije sramota?!

Autor: Republika.rs

Zadruga

21.07.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno ponašanje zadrugara nikako ne prestaje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Sramotno ponašanje repera!

Bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša pokazao se kao vrlo nestabilan od kada je izašao iz rijaliti programa "Zadruga 4".

Ša ne prestaje da se svađa, vređa i napada ljude oko sebe, a nije mu bitno ni da li su mu prijatelji ili neprijatelji, pa se čini kao da pokušava da živi rijaliti van rijalitija. Ovog puta opleo je po svom nekadašnjem saradniku i kolegi Bakiju B3. 

Marko Đedović objavio je šokantnu prepisku Nenada Aleksića sa kolegom iz medija, gde je na jeziv način "opleo" po kolegi pa zamolio da "ostane sve između njih".

Foto: Instagram

- Kako može da joj se sviđa Cigan, a Šiptar? Bajrush Đogan, predstavlja se kao Andrija Đogani. Ja sam njemu gostovao na pesmi, ali da ga gledam kao brata ne mogu- napisao je Ša o svom prijatelju, čime ga je uvredio na nacionalnoj, ali i na verskoj osnovi.

Foto: Instagram

Da cela situacija bude još crnja, Nenad je organizovao nastup za Bajram, te se svi pitaju kako ga nije sramota da tako pljuje po ljudima i to na verskoj i nacionalnoj osnovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

22.07.2021 06:43

Treba ga tužiti.