ZA TARU NE BIH DAO NI 50 DINARA, ONA JE POKVARENA I DRSKA: Lepi Mića izneo SAV PRLJAV VEŠ zadrugara!

Autor: Republika.rs

Zadruga

21.07.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića bio je brutalno iskren!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Otkrio je da će ući u "Zadrugu 5"...

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, bio je učesnik u čak osam rijalitija, u kojima je ukupno proveo šest i po godina, međutim, tu ne planira da stane, većje najavio da će učestvovati u novoj, petoj, sezoni rijalitija "Zadruga".

Popularni zadrugar razgovarao je sa ekipom portala "Objektiv" kojoj je otkrio i najprljavije tajne zadrugara, ali i svoje mišljenje o protekloj sezoni.

-Ovaj rijaliti se dosta razlikuje od svakog prethodnog u kom sam učestvovao, a bilo ih je osam. Izgleda da su razvodi brakova sada u trendu. U ovoj i prošloj „Zadruzi” propala su tri braka. To je za njih kao da popiješ čašu vode. Pored toga, vidimo da je mnogo njih bilo promiskuitetno, menjali su partnere kao čarape. Ja se ne bi je*o sa nekim u po bela dana čak i da mi plate milione, a oni to rade nekad za džabe, a nekad za pare. Ja sam tamo najmanje plaćen i kada izađem iz „Zadruge”, ja sam dobar za 10 malo jačih plata u Srbiji- rekao je bivši zadrugar, pa dodao:

RepublikaFoto: RTV Pink
Za Taru ne bih dao ni 50 dinara!

– Sa Kristijanom nikada nisam imao konflikt, dopada mi se što je, za razliku od Ša i Janjuša, odmah priznao vezu sa Kristinom, tako da nije postojalo razloga da reagujem kritički. Ne mogu reći da podržavam to što je prevario ženu, ali to je njihov izbor. Što se tiče Tare i Ša, to nikako ne mogu da opravdam. On je platio njenu kaznu u iznosu od 50.000 evra, a ja za Taru ne bih dao ni 50 dinara. Ne mislim samo za Taru koja je bezobrazna, drska i pokvarena, nego ni za koga. Maja i Janjuš su dotakli dno dna. Tolike pare je uložila u svoj izgled, a onda se ponaša kao krpa. Je*u se po ceo dan, a kad se ne je*u, onda se svađaju. Njen otac se takođe pogubio, on više učestvuje u rijalitiju nego Maja. Da je Maja moja ćerka, je*o bi joj mater. Ušao bih u rijaliti, izbacio bih je u roku od pet sekundi, a onda bih je naučio pameti. A pored Maje, najveće razočaranje mi je Sanja Stanković jer je radila mnogo loše stvari, Paula Hublin takođe kada je bila sa Tomom Panićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Vera

21.07.2021 10:24

Prromiskuitetne devojke Lepi Mićo doveo u Zadrugu pa mu sada ne valjaju. On ih je birao na sumnjivim mestima. Nije tražio domaćice i naučnice.

Filip

21.07.2021 11:13

Ja ne bih Taru ni besplatno. Uvek može da povredi partnera.

Odgovori 14 0