MILJANA NASMRT PREPLAŠENA ZBOG BOLESTI OCA I MAJKE: Plače po ceo dan, ne pije, ne jede, U STRAHU DA JOJ RODITELJI NE UMRU!

Autor:

Zadruga

20.07.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana preplašena za život roditelja!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Od kada je napustila rijaliti, Miljana se povukla u svoju porodičnu kuću u Nišu gde preživljava pravu dramu. Kada je shvatila u kakvom stanju su joj roditelji Marija i Siniša, pala je u depresivno stanje. Kuka i plače po ceo dan i plaši se da će joj roditelji umreti. Zatvorila se u sobu, ne želi ni da jede ni da pije.

SAMO PLAČE SAMA U SOBI! NEĆE NI DA JEDE, NI DA PIJE VODU!

– Sve ovo je za nju jako teško, a kako je i psihički labilna, mnogo je utučena. Sestre Tijana i Ana su pokušale da je izvedu malo iz kuće da udahne vazduha i da se smiri, ali ona ne želi. Hoće sve vreme da bude uz Mariju i Sinišu. Čak je i Zolu, sa kojim je potajno želela da se pomiri, zaboravila i precrtala kako ne bi oca dodatno nervirala jer zna da ga njeni ne podnose – kaže za Star komšinica porodice Kulić iz Niša, prenosi Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žarko

20.07.2021 15:50

A noću ide sa Zolom da se kocka po Niškim kockarnicama.