(VIDEO) JANJUŠ ODUSTAJE OD RIJALITIJA, ISPUNIO OBEĆANJE! Zadrugar progovorio o NOVOM POSLU, pa otkrio ŠTA nudi svojim fanovima!

Autor: Republika.rs

Zadruga

19.07.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar provod i mnogo smeha je zagarantovano!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Smislio je novi posao!

Bivši učesnik "Zadruge", koji je prepoznatljiv po svom humoru u kojem su uživali gledaoci rijalitija, rešio je da nastavi da uveseljava svoje fanove - ovog puta na Jutjubu, gde će otvoriti svoj nalog i, poput danas popularnih jutjubera, redovno objavljivati novi sadržaj.

Oglasio se na instagramu i na taj način sa fanovima podelio radosnu vest.

Foto: printscreen
Postaće jutjuber!

- Za nekoliko dana počinje sa radom moj prvi Jutjub kanal. Nadam se da ćemo svi uživati i da ćete me malo pogurati. Obećavam da će biti dobrog smeha i zaj*bancije. Veliki pozdrav od Janjuša - najavio je bivši zadrugar.

Sigurni smo da će njegovi fanovi uživati u njegovoj ponudi, te da će Janjuš za kratak period imati veliki broj fanova!

Podsetimo, u septembru 2019. godine, neposredno pred ulazak u treću sezonu rijalitija "Zadruga", Janjuš je obećao da će posle učešća u tom programu postati jutjuber, te izgleda da je napokomn rešio da ispuni obećanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đoka

19.07.2021 18:12

Veliki lenjivac i gotovan. U Zadruzi ništa nije radio. Neće se video klipovi sami praviti.

Ana

20.07.2021 04:49

mogao je bar 5 tura pilica izleci tamo lezeci i sedeci! lenj k'o cuskija,a glup i neobrazovan po vrh svega toga! jedva smo cekali da te ne gledamo u Zadruzi,a sad smo ludi od zelje da te pratimo na YT! pali bre bezveznjakuvicu isprofanisani!