ŠOKANTNO: Đedović otkrio detalje iz kreveta TARE i ŠA, pa ih nazvao "KINESKOM" kopijom Lune i Marka!

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

19.07.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar u redakciji Republike razvezao jezik o nekadašnjim cimerima!

RepublikaFoto: E-Stock

Bivši zadrugar Marko Đedović za portal Srpskog telegrafa, Republika.rs razvezao je jezik i opleo po svojim bivšim cimerima, ali i prijateljima Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša

Marko je pred našim kamerama ispričao detalje iz kreveta Tare i Ša dok su bili u Beloj kući u Šimanovcima. Pa je i njihovu vezu nazvao "kineskom" kopijom Marka Miljkovića i Lune Đogani, kojima je ujedno prvi put pred našim kamerama čestitao rođenje ćerkice Miie. 

Bivši zadrugar otkrio je i svoje odnose sa Anabelom Atijas, ali je i dao svoj sud o vezi Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša

Kompletan razgovor sa Markom Đedovićem pogledajte u video klipu na početku teksta! A, ako već niste pretplatite se na naš Jutjub kanal, gde vas svokodnevno očekuje raznovrsni sadržaj! 

 

BONUS VIDEO: 

Sanja Stanković GRCALA U SUZAMA zbog oca, pa otkrila sve o Anđelu i da li Matoru čeka TUŽBA!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đoka

19.07.2021 18:22

Hoću da ćitam. Neću da gledam TV.

lane

20.07.2021 12:33

Koje zlo u ocima ima ovaj lik. Iako su mi Tara i Sa oboje bezveze, ovaj Djedovic kao da je ljubomoran, olajavanjem se trudi da ostane u javnosti. Decko, jadan si, vodi svoj zivot ako ga uopste imas.