IVANA OČAJNA ZBOG KRISTIJANOVE PRELJUBE ZABRANILA DA KRISTINA UPOZNA NJIHOVU ĆERKU: Isplivali detalji PORODIČNIH ODNOSA!

Autor:

Zadruga

19.07.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana ne dozvoljava da Kristijan upozna Kristinu sa njihovom ćerkom!

RepublikaFoto: ST/Vladimir LUKIĆ
Kristijan i Kristina

Kristijan Golubović i Kristina Spalević uživaju u ljubavi, ali im probleme navodno pravi njegova i dalje zvanična supruga Ivana koja sprečava upoznavanje Kikijeve nove devojke sa njegovom ćerkom, a to bivše zadrugaru jako teško pada.

– Kristinu nisam upoznao sa ćerkom jer ona to ne bi dozvolila. Ona ne da ni mojim prijateljima da se upoznaju sa Verom, a kamoli ženi zbog koje je ona doživela najveći stres i poniženje u životu. Tako je, kako je. Ne mogu tu da ispravljam krive Drine. Kristina ima razumevanja i ne pravi problem oko toga – kaže Kristijan i dodaje:

– Ja prvi put imam devojku koja ima takvu prošlost. Da sam to znao na početku, nikad ne bismo bili zajedno, nego bi dobila štiklu u d**e, ali j**i ga, zaljubio sam se. Tako da šta je tu je - kaže Kristijan.

- Sad smo istetovirali brojanice protiv uroka, na njenoj je moje ime, na mojoj njeno. Prepravili smo joj i na leđima tog haskija u pravog vučjaka - ističe on, a prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading