(FOTO) MIŠEL SMUVAO BIVŠU ZADRUGARKU: Isplivala fotografija sa zgodnom PLAVUŠOM, a vreli POLJUPCI nisu izostali!

Autor:

Zadruga

18.07.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar rešio da se pripremi za ženidbu?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mišel

Bivši zadrugari Sanja Stanković i Mišel Gvozdenović su već danima u žiži javnosti zbog priče da je pevač smuvao zgodnu plavušu. 

Iako oni to još uvek nisu potvrdili, ali ni negirali, Mišel je obelodanio fotografiju sa Stankovićevom i uz nju joj izjavio ljubav. Naime, njih dvoje su sedeli u restoranu, te su napravili zajednički selfi koji je pevač sada objavio na Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com
Sanja i Mišel

Ispod fotografije su usledili kometari, lavina njih podržalo je Mišel, ali ima i onih koji Sanju ne gotive, pa su zbog toga opleli po Gvozdenoviću. Dok se Mišel smejao pored Sanje, ona je slala poljupce u kameru.

Dok su boravili u rijalitiju Zadruga, krajem istog su sve vreme provodili zajedno, nisu se odvajali, te su njihovi cimeri posumnjali da se među njima rodilo nešto više. Sanja i Mišel priznali su da se gotive, i da prijaju jedno drugom, a da li će se ovde roditi nešto više od provociranja na društvenim mrežama ostaje nam da ispratimo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading