(FOTO) ČORBA UPOZNAO SINA SA NOVOM MAMOM: Zadrugar odveo Teodoru kući, napokon video Despota, a evo šta su radili!

Autor:

Zadruga

18.07.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava porodična idila!

Foto: instagram.com
Čorba upoznao Teodoru sa sinom Despotom

Dosta se spekulisalo o bivšem zadrugaru i reperu Milanu Jankoviću Čorbi da li je bankrotirao, da ne može da vidi dete, čak se i njegov rijaliti prijatelj Kristijan Golubović oglašavao o njegovom slučaju, gde je isticao da će mu pomoći koliko god da je potrebno.

Međutim, izgleda da se sve preokrenulo preko noći, te je Milan otišao da vidi svog sina Despota. Njih dvojica se nisu odjavali, a Čorba je sve zabeležio kamerom. Despot i Milan su se sve vreme valjali po krevetu, igrali se sa pištoljima na vodu, a bivši zadrugar je uživao sve vreme pored sina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čorba

Tokom boravka u Zadruzi Čorba je svakim danom sve više i više patio za svojim sinom, u razgovoru sa cimerima poručiova je koliko mu nedostaje i koliko ga voli, svaki dan se molio za njega i trudio da zaradi što više novca kako bi mogao da mu omogući sve što poželi, zbog čega je i ušao u rijaliti.

RepublikaFoto: instagram.com
Čorba sa sinom

Otac i sin posle devet meseci su napokon zajedno, a osmesi na njihovim licima govorili su više od hiljadu reči. Ono što je sve iznenadilo jeste kada je Čorba objavio snimak na kom se Despot igra sa njegovom devojkom Teodorom Bilanović. Snimak koji je svima rastopio srce Čorba je podelio na Instagram storiju, a kako je Teodora već radila sa decom, definitivno joj ovo ide od ruke. Despot i Teodora su se prskali sa pištoljima na vodu, što je Milan zabeležio telefonom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mima

18.07.2021 14:03

Cuj Corba.Jaka faca.Jos jedna bitanga koja cim naahvata ,,novu ljubav svog zivota ,, upoznaje dete.JADNA DECA.

Odgovori 10 3