OSMAN KARIĆ JAVNO UCENJIVAO VODITELJKU ZADRUGE! Isplivali svi detalji i dokazi, javnost u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

18.07.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman je odlučio da isprovocira Ivanu Šopić, a komentari na društvenim mrežama su se usijali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman ucenio Šopićku?

Prošle noći Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić bili su gosti emisije ,,Narod pita", a emisiju je trebalo da vodi voditeljka Ivana Šopić, inače njegove bivša devojka.

Međutim, naglo je došlo do promene, te je emisiju preuzeo voditelj Darko Tanasijević, a onda su na društvenim mrežama isplivali dokazi da je navodno Osman Karić, Stefanov otac ucenjivao voditeljku Ivanu da ne dođe u emisiju.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana i Karić raskinuli zbog Osmana!

Ivana Šopić i Stefan Karić započeli su njihovu ljubavnu vezu u rijalitiju Zadruga 3. Svi su prognozirali da će oni opstati napolju, iako je njegov otac Osman Karić bio protiv njihove veze. Po izlasku iz Zadruge usledio je i šok preokret, te su Ivana i Stefan raskinuli. Ona se nekoliko puta oglašava u medijima, ističući da je do prekida došlo, jer se Osman sve vreme mešao u Stefanovu vezu sa njom. Osman je sve vreme tvrdio da ima dokaze protiv Ivane i o njenoj burnoj prošlosti sa njegovim ljutim rivalom ,,Žapcem". 

 

Podsetimo, voditeljka Dušica je otišla na zasluženi odmor, a Šopićeva je trebalo da je zameni, međutim, nakon ove Osmanove objave, ipak je emisiju vodio Darko.

Foto: instagram.com
Osman ucenio Šopićku?

- Večeras njihova emisija "rendanje". U goste im dolazi Darko Tanasijević, Šopićeva otkazala riknula joj đunta na Zastavi 750 - napisao je Osman i javno otkrio da sve te dokaze i fotografije koje pominje, zapravo ima za Ivanu Šopić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Aurora12

18.07.2021 09:06

Coveculjak u pantalonicama, stihoklepac i prostak... a voditeljka je voditeljka, koliko i ovaj ima mozga u glavi. On vodi pricu za svog avatara, malenog rumenka, koji udara recke koliko je ulicarki i sponzorusa navatao.

Odgovori 13 1
Đoka

18.07.2021 09:11

Ucenjivač na robiju.

Odgovori 12 1
Mima

18.07.2021 13:57

Cime se taj matori Karic bavi?To jos niko nije napisao.Mladji Karic naduvenko bez pokrica.Neinteresentan lik.

Odgovori 13 0
cica

18.07.2021 14:13

Samo rokaj Osmane,nek puknu dušmani.