(FOTO) PALA OPKLADA SA BIVŠIM FANOM! Stefan Karić: Sa Jovanom do KRAJA ŽIVOTA!

Autor: Republika.rs

Zadruga

17.07.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana misli da je gospodin ljubomoran jer je nema!

Foto: printscreen
Zajedno su gostovali u emisiji!

U emisiji "Narod pita", gde su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić gosti voditelja Darka Tanasijevića.

Ubrzo se uključio gledalac i izbila je rasprava između popularnog para i bivšeg Stefanovog fana.

- Ti ne znaš ni da kuvaš. Šta će ti ovakva osoba, Stefane? - pitao je gledalac.

- Šta te boli k? On je hteo ovo da izazove u meni. Meni takva osoba kao Jovana treba. To sam tražio celog života i našao sam, verovao ili ne u "Zadruzi" - odbrusio je Stefan.

RepublikaFoto: printscreen
Stefanov fan misli da Jovana nije dovoljno dobra!

- Neverovatni ste oboje. Ja mislim da ste oboje fejk. Neverovatno. Stefane, tako sam se gotivio u prošloj Zadruzi... Ona ga je uvrtela oko sebe i on misli da je ona Bog, a shvatiće da je nula - nastavio je gledalac.

- To mislite i Vi čim ste se javili, samo Vam je žao što sam jedna na svetu, a on me ima - dodala je Jovana.

- Trebalo je da se javi Luki, ali joj je bolja varijanta bila da ide sa Stefanovim prijateljima u kafić... Trebalo je da kaže bar neku reč Luki... Mogao je i Stefan sa njom, ako nije hteo da je pusti samu - nastavio je gledalac.

RepublikaFoto: printscreen
Karić je siguran da će oni zauvek ostati zajedno!

- Slušaj da ti ja kažem jednu stvar, Aleksandre. Ako tako funkcionišeš sa devojkama, uhvati sadašnju, pa idi kod bivše - dodala je misica.

- Stefane, do kada će to da potraje? - pitao je gledalac.

- Do kraja života. Ako ne, evo, vodim te, uplaćujem ti letovanje, zimovanje, školovanje za decu... Hajde da se kladimo... - dodao je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zana

17.07.2021 23:57

Ova jadnica umislila da je neko samo zato sto je jedina ( iz svoje, i iz Rumenkove porodice) bila na fakultetu. Uzas koliko je umislila da je iznad , a veceras je pokazala kolika je paorka. Rumenko klasican seljacic kome je ova vec sabila rogove i napravila ga papucarem. . Svadjao se sa gledaocima braneci je glupim , prizemnim, komentarima.

Vasar Tastine

18.07.2021 06:01

Sa prepredenom motkom do kraja zivota, svim u inat... ha ha ha .... Tatici u pantalonicama srecna snajka, dobili ste sta ste zasluzili! Slatkorecivu sponzorusu, i to je vrh dostignuca coveculjka u pantalonicama i njegovog rumenka, takodje u pantalonicama.

Ana

18.07.2021 06:39

iskompleksirani,nekulturni i neobrazovani tatin sin,sa jos gorom tatinom kcerkom, nego sto je on sam. njen lazni moral, lazi,manipulacije,jezik,nekultura,psovke,gluma,beskarakternost su neprevazidjeni! divan par,i koji potice iz istih porodicnih miljea,zaista zasluzuje jedno drugo,sa drugacijim partnerima bi se tesko snasli i opstali! SRECNO i ostanite zajedno do kraja zivota,bolje nego da unesreciti neke druge fine ljude!

cica

18.07.2021 15:38

@Ana - A ti obrazovana jesi čula nekad za tačku na kraju rečenice ili samo znaš za zarez.Posle uzvičnika ide veliko slovo.Obrazovana.