ČOVEK BLIZAK PRODUKCIJI OBELODANIO TAJNU: Otkriveno šta će se desiti posle Zadruge 5 i da li će rijaliti postojati na PINKU!

Autor:

Zadruga

17.07.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se spekuliše o ovome, a sada je sasvim jasno!

RepublikaFoto: Promo foto
Zadruga

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović najavio je da će Zadruga 5 bili poslednja sezona ovog rijaliti formata, zbog čega su svi ostali šokirani, budući da je jedan od gledanijih emisija u regionu. Svi se već danima pitaju šta će se desiti posle kraja Zadruge 5, da li sledni novi rijaliti ili su producenti pripremili nešto sasvim drugačije.

RepublikaFoto: Promo foto
Zadruga

Čovek koji je već godinama unazad prisutan u rijalitiju i deo je ovog najgledanijeg formata voditelj Ognjen Amidžić odgovarao je na pitanja na Instagramu, te je jedno od njih bilo baš vezano za trenutak posle Zadruge 5.

- Posle Zadruge 5 ide novi rijaliti ili? - glasilo je pitanje, na šta je Ognjen kratko odgovorio:

- Mislim da se neće zvati ILI - objasnio je voditelj.

Foto: instagram.com
Ognjen odgovorio o novom rijalitiju

Da li je ovim potezom otkrio da će se posle Zadruge odviti nova era rijaliti formata pod drugim nazivom, procenite sami, a samo nam ostaje da čekamo i vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading