(FOTO) JANJUŠ NAKON RASKIDA SA MAJOM VRATIO SE BIVŠOJ: Isplivao dokaz da je bio sa Anom Korać na večeri!

Autor:

Zadruga

17.07.2021

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš i Ana Korać su se našli u gluvo doba noći na večeri.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ,instagram.com/ana_korac
Janjuš i Ana

Nakon što su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš stavili tačku na njihovu ljubavnu vezu, on je okrenuo potpuno novi list, ali sa starom ljubavi.

Naime, posle žestokih okršaja u emisiji ,,Narod pita" Janjuš je odlučio da ode kod bivše intimne drugarice Ane Korać, pa je sa njom završio na večeri, zbog čega je Maja sigurno doživela haos u glavi.

Ana i Janjuš su bili zajedno u Zadruzi 1, a još tada se spekulisalo da su oni nešto više od prijateljstva i kada god bi pričao o Koraćevoj, košarkaš bi isticao njenu lepotu i to koliko je bila spremna da ćuti zarad sreće u njihov odnosu. Na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj se vidi večera, a označeni su Ana i Janjuš.

Foto: Instagram.com
Janjuš na večeri sa Anom

Podsetimo, Ana i Maja su jedno vreme bile dobre drugarice, a onda se sve preokrenulo, te su postale ljute rivalke. Tokom Majinog boravka u Zadruzi isplivalo je nekolicina dokaza o tome kako kopira Anu, o čemu se i sama starleta oglašava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

17.07.2021 06:55

Sve može da se namesti.