(VIDEO) NAJVIŠE GLEDAM LJUBAVNE KLIPOVE SA VLADIMIROM! Paula pred Franom dizala Tomovića u nebesa, pa se zahvalila se zajedničkoj podršci!

Autor:

Zadruga

16.07.2021

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula dizala Tomovića u nebesa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović i Paula Hublin

U toku je emisija "Narod pita", a gosti voditelja Milana Miloševića su Fran Pujas i Paula Hublin. Pušten je i njihov ljubavni klip.

- Ja najviše gledam ljubavne klipove sa Vladimirom i zahvaljujem podršci koja je poslala poklone sa Vladimirom. Zahvaljujem ViP-ovcima - otkrila je Paula.

- Pozdrav za Tomovića - dodao je Fran.

- Da li si se čula sa njim? - pitao je Milan Paulu.

- Nisam, nemam, ništa loše da kažem o njemu. Imam samo da kažem lepe reči za njega. Bez obzira na neki njegov rijaliti i kako ga vodi, ja mislim da je jedan od najboljih ljudi koji su bili tamo. Stvarno je bio dobar prema meni. Ja ne smatram da je loše to što nisam pušila kad sam bila sa njim, on je hteo meni samo dobro. Nikad ništa loše neću reći za Vladimira. Videla sam da me je podržavao kad sam izašla, bio je sve vreme uz mene. Moj tata nije bio protiv te veze. Sramota me je da mu se javim, nisam ispala fer prema njemu kao prema čoveku - dodala je Paula.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin

- Možeš i na bazene kod njega, tamo je Ivana Aleksić već. Fran, da li te ovo nervira? - pitao je Milan.

- Sve me je prošlo iskreno nakon svih ovih stvari. Ja sam bio budala što sam prelazio preko nekih stvari. Neka bude sa Vladimirom, neka uživaju - dodao je Fran.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
missdanaheathreal

17.07.2021 06:51

Tomović je nešto najlepše što se dessilo u Zadruzi i 3 i 4. Možete da ga diskvalifikujete za ništa, možete da ga mrzite..ali on nikad a nije oizašao iz zadruge. Njegov lik, duh..neprestano priutan

Đoka

17.07.2021 18:04

@missdanaheathreal - Nepravedno su ga izbacivali a drugima teže prekršaje opraštali.