(FOTO) MAJA BILA NA JOŠ JEDNOJ ESTETSKOJ KOREKCIJI? Marinkovićeva PONOVO KORIGOVALA LICE, a fotografija GOVORI SVE!

Autor:

Zadruga

16.07.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja bila na još jednoj estetskoj korekciji.

RepublikaFoto: Republika.rs
Maja Marinković

Maja Marinković poznata je po brojnim estetskim korekcijama na licu i telu, a poslednjom fotografijom je podgrejala sumnju da je bila na još jednoj korekciji.,


Naime, ona je sada odlučila da "osveži" izgled, a rezultatom je, po svemu sudeći, prezadovoljna.

Ako je sudeći po opisu fotografije, Maja je ubrizgala botoks u lice. Ona se pohvalila i ponosno je pozirala, a fotografiju je objavila na svom Instagram profilu.

Inače, Taki ponosno ističe da je svojoj mezimici platio sve plastične operacije i da su ga koštale 20.000 evra.

- Ja sam Maji platio sve operacije - grudi, napumpao sam joj i usta, i nosić, sve tetovaže. Sve sam ja to platio. To je koštalo oko 20.000 evra. Htela je da bude ko neke svetske glumice. Ozbiljne pare je ona iznela iz prošle Zadruge, a u kući je na kraju ostavila 100 evra. Sve je potrošila - na Janjuša, na rođendan 5.000 evra, proslave neke. Nema ona nikakve porno slike i snimke u telefonu, on stoji kod mene u sefu. Sve ja njene poruke ja imam, ja vodim njen Instagram - rekao je on nedavno za Kurir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladica

17.07.2021 07:09

Lepše izgleda iz daljine.

Zana

17.07.2021 13:28

Bolje da si joj platio da zavrsi neku vecernju skolu , da vise ne lupa kada joj postavljaju pitanja iz domena osmogodisnje skole.