(FOTO, VIDEO) NAROD SE SAŽALIO NA NJU, A ONA NA BORU: Milica Kemez i DEČKA skućila, NE ODVAJA SE OD NJE!

Autor:

Zadruga

16.07.2021

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez pohvalila se sastankom koji je imala sa ljudima koji će joj sagraditi kuću, a onda se slikom pohvalila da je uz nju i Bora Santana, pa su mnogi pomislili da će i njega useliti u kuću koju je osvojila.

RepublikaFoto: printscreen/pinktv
Milica Kemez

Milica Kemez kao drugoplasirana u ovogodišnjoj sezoni ''Zadruge'' osvojila je kuću koja joj je bila preko potrebna, a sada se pohvalila sastankom sa čelnicima firme koji će joj sagraditi krov nad glavom, međutim, ono što je sve iznenadilo jeste da na ovaj susret nije otišla sama.

Naime, ona se na svom Instagram profilu pohvalila kvadraturom i planom izgleda kuće koju dobija, pa prvo odgovorila svima koji nisu verovali u obećanu nagradu. 

 

 

- Evo nalazimo se ovde, sa saradnicima koji grade kuću, ovu kuću smo izabrali. Na iznenađenje svih nas, dobili smo 63 metra kvadratnih, tako da sve one priče da smo dobili garažu i šupu, nisu istinite - ispričala je Milica Kemez.

 

 

 

Nakon oduševljena ljudi koji je prate i podržavaju, usledio je šok kada je objavila fotografiju sa Borom Santanom za kog je tvrdila da nisu izgladili odnose, te da nisu u vezi, a sada je ova objava izazvala sumnju, a kod mnogih izazvala komentare da se on ''šlepa'' uz nju, te da je Kemezova pored sebe skućila i Santanu koji je pričao da bi da je on osvojio kuću Milici sigurno poklonio istu.

Foto: instagram.com/milicakemezofficial
Bora Santana i Milica Kemez

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

17.07.2021 18:40

A sad devojko , "zasuci rukave ", pocni da zaradjujes da opremis kucu namestajem. Ne patetisi vise. Nisi mladunica. Nisi jedina koja je imala takvo detinjstvo. Pocni da radis kao i sav normalan svet. Ne trosi pare na obrve , usne....

Đoka

18.07.2021 09:44

@Zana - Lepše joj u Zadruzi da se izležava nego u svojoj frizerskoj radnji da radi.