KRISTIJAN OTKRIO PRAVU ISTINU O ČORBI: Golubović raskrinkao stanje prijatelja, pa ŠOKIRAO DETALJIMA KOJE NIKO NIJE ZNAO!

Autor: Republika

Zadruga

16.07.2021

18:31

Kristijan Golubović progovorio o stanju Milana Jankovića Čorbe nakon ''Zadruge'', pa onda šokirao otkrićem koje niko nije očekivao.

youtube.com/Zadruga Official
Milan Janković Čorba

Kristina Spalević i Kristijan Golubović koji su svoju romansu nastavili i nakon izlaska iz ''Zadruge'' otpočeli su zajednički život, a posvetili su se i svojim fanovima, na društvenim mrežama su aktivni svakodnevno, a sada su odgovarali na pitanja svojih pratilaca putem Instagram profila.

Naime, u moru pitanja koje su dobili jedno je bilo upućeno Kristijanu Goluboviću, a odnosilo se na Milana Jankovića Čorbu i to da li se čuju, s obzirom na to da su u rijalitiju bili nerazdvojni, čak je u momentu Kristijanove diskvalifikacije, Čorba bio taj koji je zaplakao.

youtube.com/printscreen
Čorba uz Kristijana dok odlazi iz ''Zadruge''

- Čorba je bankrotirao u "Zadruzi". Zvao me je par puta, treba da mu pomognem malo, da ode da vidi sina Despota i da nas poseti, da uživa malo ovde sa nama - odgovorio je Golubović.

 

Komentari (5)

Loading
Đoka

16.07.2021 18:58

Čorba je kriv za svoj bankrot. Sirotinja ne može da se bahati.

Milena

16.07.2021 19:59

@Đoka - A još nabeđen da je neki frajer?!??! Ahahahhahah ja ne bih biciklu na njega naslonila, moćda, ako jedino ima veliki ponos :)

Zana

16.07.2021 19:58

Corba je bio mnogo zanimljiviji lik od svih onih likova koji su u plasmanu bili ispred njega. Imao je stalno pricu u rijalitiju , zanimljiv , inteligentno komentarisao ... Steta sto nista nije zaradio.