ŠA ZAVEO RED NAKOG IZLASKA IZ ZADRUGE: Reper ZABRANIO Tari da KOMUNICIRA sa određnim osobama, a OVO je rekao za NJENO DRUŠTVO!

Autor:

Zadruga

16.07.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša zabranio Zari da komunicira sa određenim osobama.

RepublikaFoto: Republika
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Samo nekoliko dana nakon izlaska iz rijaliti Nenad Aleksić Ša i Tara Simov progovorili su o aktuelnim temama vezanim za njihov odnos. 

Ša je pre samo nekoliko dana napustio rijaliti, a na iznenađenje mnogih on je svoju emotivnu vezu sa rijaliti učesnicom Tarom Simov nastavio napolju.

- Većinu jesmo. Meni su smetali neki odnosi dok je on bio u rijalitiju, njemu su smetale neke priče i prijateljstva dok sam ja bila napolju. Stavili smo tačku, tačnije ja sam stavila tačku na dva odnosa, jer mu je tako odgovaralo. Moje zamerke se baziraju na njegovo učešće u rijalitiju, tako da napolju nemamo nekih velikih problema - započela je Tara.

RepublikaFoto: Republika
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Takođe, Ša je otkrio i da li su rešili prijateljske odnose o kojima su pričali u rijalitiju i šta se dešava kada su stari i novi prijatelji u pitanju.

- Pa ona to uzme sama reši s kim ću ja da se družim sa kim ne, tako da ja ne brinem o tome, ona je moj menadžer za to - istakao je Ša.

Međutim, Tara ne krije da joj smeta kada Ša pominje drugarice, ali je istakla da mu se još uvek nijedna nije javila po završetku rijalitija.

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanovic
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

- Njemu se nijedna drugarica nije javila od kad je izašao. On kaže da ih ima, i da želi da ima drugarice, a nijedna mu se nije javila da ga pita kako je i da li mu treba nešto. Sve drugarice njegove se druže sa njegovom bivšom suprugom. A što se tiče mojih drugova i mog društvenog života, svi drugovi koji su bili po storijima, Nenad se sa svima čuo ili video, upoznao mi je bukvalno dvadeset posto okruženja, sedeli smo i na večeri, ićićemo i na neke grupne masaže i tako, akcijamo zajedno i njemu se dopada moje društvo - istakla je Tara.

Iako joj je uskratio komunikaciju sa nekim osoba, on ne krije da je upoznao većinu njenih prijatelja za koje smatra da su super momci.

- Ima ozbiljno dobru ekipu, ozbiljno dobre likove, ja sam rekao ova ekipa koju sam upoznao sve su gotivci, kad upoznam sve sto posto će biti neki koje ćemo morati da eliminišemo, ali za sada su svi tu. Odstranili smo jedino tu par odnosa ali to su ljudi iz rijalitija i sa njima i ne treba da ima komunikaciju - završio je Ša za IDJtv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Đoka

16.07.2021 17:03

Da idu na masažu sa njenim bivšim momcima?

Odgovori 10 0
Jelena

17.07.2021 08:39

Svi ti muškarci su njeni bivši javni a sadašnji tajni ljubavnici. A Ša je Rogonja.

Jelena

17.07.2021 08:53

Njeni prijatelji su njeni bivši momci i sponzori.