(FOTO) NAKON SVAĐE SA MAJOM, ZAVRŠIO SA NJOM U PARKU: Janjuš objavio fotku pa se IZBLAMIRAO, a OVIM potezom je pokušao da isprovocira BIVŠU?

Autor:

Zadruga

16.07.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušu se omaklo, pa objavio staru fotografiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

Nakon burne noći u emisiji ,,Narod pita" u kojoj su se bivši ljubavni par suočio, Marko Janjušević Janjuš ustao je sa pozitivnim mislima, a društvo mu je pravila ćerka Kruna Janjušević.

Janjuš je prošle noći do ranih jutarnjih sati pravio skandal uživo u emisiji sa Majom Marinković, a gledaoci su imali prilike da im postavljaju pitanja koja su ih isterala iz takta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Međutim, nakon što je noć prošla, Janjuš je odlučio da se napuni pozitivne energije, a kako drugačije, nego pored svoje najvoljenije ćerke Krune. Poznato je koliko je Janjuš požrtvovan otac i da mu se ceo svet srušio u trenutku kada je dobio tužbu od bivše supruge Ene da želi potpuno starateljstvo nad Krunom, ali ni to ga nije opametilo, pa je nastavio da pravi haos u rijalitiju, ali i van njega.

No, dok Ena ne odluči šta će uraditi i da li će definitivno zabraniti Janjušu da viđa dete, ili se on možda opametio, on koristi svaki trenuta da zabeleži fotografijom koji provede sa ćerkom. Tako je na Instagramu objavio fotografiju, ispod koje je usledilo more pozitivnih komentara i podrške.

 

 

Ono što je zanimljivo jeste da je ovo stara fotografija, budući da se vidi da je napravljen skrišot iz galerije, a kako su se Maja i Janjuš sinoć provocirali, da li je ovo njegov potez kojim je hteo dodatno da uzdrma bivšu?

Ostaje nam da vidimo da li će Maja i Janjuš nastavili ljubavnu romansu, pokušavajući da sakriju od očiju javnosti, kao što je to bio slučaj prošle godine ili je Janjušević definitivno presekao sve i posvetio se porodici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bork

16.07.2021 13:26

Izblamirao se gde. Slika je sa njegovom cerkom da li je sada ili pre ali nije sa Majom.

Vladica

17.07.2021 06:59

Janjuš Konjuš je veliki živi blam.