(VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ SRAMOTOM PREŠLA IGRICU: Javnost frapirana NOVIM BLAMANTNIM POSTUPKOM ZADRUGARKE, CELA SRBIJA U NEVERICI!

Autor:

Zadruga

16.07.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković iznova šokira blamovima!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković se opet izblamirala!

Maja Marinković je u četvrtoj sezoni rijalitija Zadruga, pored burnih svađa sa Markom Janjuševićem Janjušem, ostala upaćena i kao kraljica blamova.

Prvo je u jednoj igri rekla da je čula za glumicu Mimu Karadžić, isplanirala da u Kini trenira male Japankinje, u emisiji uživo rekla da je glavni grad Španije Meksiko, Bosne i Hercegovine Bjeljina, a sada je u "Narod pita" zbog novog blama ponovo postala viralna i pravi hit na društvenim mrežama.

Maja je gostovala u emisiji "Zadruga narod pita" gde je u nekoliko navrata upadala u sukobe sa gledaocima, a kada je želela da potkači jednog od njih ističući kako se "u ovo doba bavi rijaliti učesnicima", usledila je urnebesna scena o kojoj pričaju svi.

Starleta je najpre pogledala na ručni sat, a kako očigledno nije umela da vidi koliko ima sati, brzo je pogledala u telefon, pa poentirala:

"Vidim da vas moja inteligencija baš interesuje čim pričate u... Koliko? 22.31 čas", rekla je Marinkovićeva iznenada, a ssvi su bili u šoku nakon ovog transfera blama.

Pogledajte scenu o kojoj bruje mreže:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

16.07.2021 18:04

Nevidjeno neobrazovana , ogranicena , ali zato izoperisana , polugola , cerecila u rijalitiju sa partnerima , vristala , pljuvala , udarala glavom... Uzas !

Odgovori 12 0
Đoka

17.07.2021 18:16

@Zana - Ni Janjuš nije ništa bolji.