(VIDEO) ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK: Miljana Kulić htela da URINIRA USRED EMISIJE UŽIVO, svi su ZGROŽENI ovim postupkom!

Autor:

Zadruga

15.07.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva je usred emisije pravila scene zbog čega joj se javnost podsmeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, u četvrtoj sezoni Zadruge odnela je treće mesto po glasovima publike, što bi ujedno i bio njen najveći uspeh u ovakvim formatima.

Poznata po mnogobrojnim smešnim i urnebesnim klipovima, fanovi rijalitija Zadruga su se podsetili na jedan njen skandalozan nastup u emisiji. Rade se o emisiji ,,Narod pita" koja se emituje preko leta, nakon što se rijaliti završi, a u tom momentu je išla uživo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miksi

Tada su sa Miljanom gostovali Ermina Pašović i Mirko Gavrić, a ono što je sve zgrozilo jeste ponašanje Kulićeve. Ona je sve vreme napuštala emisiju, pravila scene i urlala po studiju, pa na kraju tražila da izađe da urinira:

- Ja zaista ne mogu da izdržim, primokrilo mi se, ne mogu da izdržim, moram da uriniram! Mirko, nemoj ovo da shvatiš nešto kao na tvoj račun, ali ja ne mogu da izdržim, kunem ti se da ne idem da pušim - kukala je Miljana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

16.07.2021 04:52

I sta je tu smesno ili sta je tu normalno kada se ovako ponasa PUNOLETNA osoba ?

Danilo

16.07.2021 11:25

Ona sve laže. Živi u lažima.