SUOČILA SE SA STVARNOŠĆU NAKON ZADRUGE: Sandra Rešić otkrila sa čime se susrela napolju, pa se prisetila POKOJNOG OCA NINA!

Autor:

Zadruga

15.07.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić otkrila sa čime se susrela napolju nakon Zadruge.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Sandra Rešić

Pevačica Sandra Rešić ostavila je ogroman pečat u četvrtoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' što po tome što su otkrivena mnoge tajne o njenom pokojnom ocu Ninu, ali i po podršci i glasu razumu koji je bila mnogim zadrugarima u brojnim trenucima.

Nakon što je u Imaginarijumu izdržala 10 meseci, ona se na spoljni svet još uvek adaptira.

- Još uvek se nisam adaptirala, još uvek tražim bubicu. Imam nagon da šapućem ili držim ruke kod usta dok pričam. Kad sam ušla u kuću plafon mi je bio baš nizak i onda sam mislila da nam je kuća skroz mala i da malo svetla imamo u kući. Kaže mi majka oduvek je bilo ovako. Pitam je da li smo imali neku dodatnu lampu možda, a ona mi kaže ne, samo si bila 10 smeseci pod reflektorima - priča Sandra.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Sandra Rešić

- Svakako sam i pre Zadruge razmišljala da uradim neku vrstu trep komrcijale. Da ne bude klasični narodnjak, ali ne bih skroz odustajala od svog pravca. Pesme i spotovi su u planu, promocije takođe. Nadam se da nastupi neće krenuti odmah, jer moram da se pristim repertoara, ali i da naučim nove pesme, čisto da se ne blamiram kada izađem - dodaje bivša zadrugarka.

Sandrin otac Nino Rešić bio je legenda narodne muzike i ostavio je neizbrisiv trag na ovim prostorima, a ona se na početku ipak opirala ovoj profesiji te nije znala da će krenuti očevim stopama.

RepublikaFoto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA
Nino Rešić

-  Kada me pitao da li bih bila pevačica, ja sam govorila nikad u životu. On je uvek govorio da su narodnjaci zakon, i da se uvek završi u kafani.

Sandra se za sam kraj prisetila se i svog prvog nastupa:

- Svoju prvu svirku sam odradila tako što sam znala 2 pesme od Cece napamet i jednu pesmu od Viki Miljković. Zaradila sam 380 evra. Došla sam kući, a mama je bila u neverici. Tako sam videla da ja to volim i da se odlično snalazim u tome - zaključila je Sandra Rešić u emisiji "Premijera"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

15.07.2021 21:36

Samo Zorka da ne udjje!!!