LEPI MIĆA ŠOKIRAO: Svi su navikli godinama da ga gledaju u rijalitijima, A ZA NAREDNU SEZONU ZADRUGE JE USLEDIO ŠOK OBRT!

Autor:

Zadruga

15.07.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića progovorio je o učesnicima ''Zadruge 4'', svom učešću u sledećoj sezoni, a onda se dotakao ćerke Sare.

Foto: youtube.com/pink.rs
Lepi Mića

Pevač Lepi Mića najpoznatiji je po svojim učešćima po rijalitijima, ali najzapaženiji je igrač bio u sve četiri sezone "Zadruge". Otkrio je svoje planove za budućnost, a osvrnuo se u na ćerku Saru, prenosi Pink.rs.

Otkrio je da mu je zbog plasmana Milice Kemez drago, da je ona neko u koga je on verovao, ali da je ona kasno počela da ga sluša, jer ga da je ranije slušala, možda bi bila prva, a onda se dotakao Kije Kockar:

- Nemam ja potrebe da se viđam sa Kijom, ja sam joj pomagao kad je trebalo, ona sada ima neke nove prijatelje, neke nove poglede na život, neka je živa i zdrava, Kija Kockar me više neće videti - rekao je Mića, a onda se dotakao njegovog ulaska u ''Zadrugu 5''

RepublikaFoto: Printskrin/RTV PINK
Lepi Mića o Kiji Kockar

- Na finalnoj večeri sam rekao da ovog puta o tome odlučuje supruga Snežana, videćemo. Svakako moj plan je da budem u medijima do svoje 65 godine, posle toga se povlačim. Kupio sam plac u blizini Beograda, planiram tu kuću da izgradim i da to bude moja oaza za odmor od svega.

Iako je retko pominje, a kada to radi isključivo je u pozitivnom smislu, Lepi Mića progovorio je o svojoj mezimici Sari:

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Lepi Mića o ćerki Sari

- Ovako, moja ćerka ne voli da se provlači po medijima. Ona je moj ponos i najveći životni uspeh. Ne bih otkrivao gde ona živi. U Srbiji je završila elektrotehniku, magistrirala je na državnom fakultetu u Beogradu sa svim najvišim ocenama. Istog dana kada je diplomirala, zaposlila se u "Guglu", jedan je od menadžera, jako je uspešna. Ona je toliko napredovala da radi poslove koje bi trebalo da radi neko sa 20 godina radnog staža. Trenutno je na doktoratu, uskoro će biti doktor nauka - istakao je Lepi Mića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Radmila

15.07.2021 08:30

Živa nisam šta će dalje biti sa Lepim(?) Mićom i Kijom.

Zana

15.07.2021 09:24

Zasluzio je da dobije penziju od velikog sefa zato sto je goooooodinama u " farmi - zadruzi. " Boze sacuvaj ako udje u sledecu zadrugu.

Ljubica

15.07.2021 21:34

Da li može bar poslednjas Z5 da bude bez ovog čoveka ?

pista

16.07.2021 05:26

čuj pevač gadni mića? ja ne znam ni jednu pesmu od njega.