KARIĆ ĆE POLUDETI: Misica PRIZNALA da je Cara UPOZNALA pre Zadruge, a EVO GDE SU SE SRELI!

Autor:

Zadruga

14.07.2021

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misica priznala da poznaje Cara pre Zadruge!

RepublikaFoto: printscreen
Jovana Ljubisavljević

Jovana Ljubisavljević gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou".

Na pitanja voditeljka Ognjena Amidžića da li bi pristala da se uda za Stefana Karića, ukoliko je zaprosi, da li je istina da je pre rijalitija bila sa Filipom Carem, ali i zašto nije bila sa Anđelom u vezi ona je odgovorila:

- Udala bih se za Stefana, nije me još zaprosio. Nije mi postojalo ni kao opcija u glavi da budem s Anđelom. Sa Filipom Carem nisam imala ništa, njega sam srela samo jednom pre rijalitija u zgradi Pinka. Bilo nas je 15-oro, posle toga ga nisam videla više. Stefan i ja radimo na tome da živimo zajedno, samo ćemo videti gde - otkirla je Jovana, dok je Kenan birao između Rialde i Žene od sultana, a onda otkrio da li strahuje da će ga Karahasanovićeva prevariti.

Foto: printscreen
Jovana Ljubisavljević

 

- Rialda je najbolja, smatram da je ona žena mog života. Upisao sam je u telefon ''ljubav'' i ''pola paradajza''. Ne razmišljam da će me prevariti - rekao je Kenan, dok je Rialda govorila o sukobu sa Teodorom Bilanović zbog Kenana, a onda otkrila i kakvo mišljenje ima o Jovani misici.

 

- Da joj Kenan nije dao povoda, ona ne bi imala o čemu da priča. Smatram da sam pogrešila što sam se Teodori unosila u lice. Kenan joj je dao za pravo, svakako želim da je podržim kao žena ženu i kao pevač pevača. Planiram budućnost sa Kenanom. Jovana se previše trudi da bude dobra i da se opravda. Rekla sam joj da bude ono što jeste -  rekla je Rialda u emisiji "Amidži šou".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

15.07.2021 05:30

Uh, kad ona prizna to je istina kao sto sam ja Dzems Bond.