(VIDEO) OGLASIO SE VLASNIK KAFANE U KOJOJ JE NADICA RADILA: Ona je DRČNA i OTRESITA, da sam se ja pitao ona ne bi radila kod nas!

Autor: Republika.rs

Zadruga

14.07.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio je i da li je čeka posao kad se vrati!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Nadica je pobedila u rijalitiju!

Super finale rijaliti šou programa "Zadruga 4" održano je u subotu veče, a prašina nikako da se slegne. Iako su zadrugari nastavili dalje u svoj život bez bubica i kamera, ipak mi idalje pratimo svaki njihovo korak.

Pobednica ovog rijalitija Nadica Zeljković, otkrila je sinoć u emisiji "Ami G šou" da planira da se vrati u kafanu, a ekipa iz potala "Mondo" kontaktirala je vlasnika kafane u kojoj je Nadica radila pre rijalitija:

- Zvanično, Nadica je i dalje moj radnik. Kada je odlazila u "Zadrugu", mi smo se dogovorili da je sačekam i to je tako. Ni ona ni ja nismo znali koliko će ostati, mesec ili dva, ili čak devet. Ona kod mene radi 26 godina i vrata ove kuće su joj uvek otvorena. Da li će se ona vraćati na posao ili neće, to je na njoj da odluči. Čuli smo se, dolazi tokom nedelje u Zrenjanin, pa ćemo da sednemo i da se dogovorimo. Iskreno, ne verujem da će se vratiti, malo mi je nerealno posle pobede u Zadruzi. To je moje slobodno razmišljanje, ona sada postaje medijska zvezda. Ovde je uvek dobrodošla, štaviše, ona meni treba.

RepublikaFoto: Printskrin/RTV PINK
Njen gazda kaže da im je ona potrebna u kafani!

Priznao je i da je planirao da joj da otkaz kada je tek došao na tu poziciju:

- Pred ulazak u Zadrugu ona je proslavila 30 godina rada u ovom objektu. Vlasnik koji je držao restoran pre mene je nju zaposlio. E, ovako, odmah da kažem, a to i ona zna, da sam se ja pitao, Nadica ovde ne bi radila. Moj kum, koji je tada bio vlasnik, insistirao je da ona radi, a ja sam vodio posao. Želeo sam više mušku ekipu konobara. Posle nedelju dana rekao sam kumu da to tako neće ići i da zahtevam da ona ode, ali on to tada nije dao. Međutim, Nadica je nekako vredna žena, veliki borac i brzo sam uvideo da je kum ipak bio u pravu.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ali je ubeđen da se neće vraćati s obzirom na nagradu koju je dobila!

- Ne bih ja to puno komentarisao, nije pobedila u kvizu znanja nego u rijalitiju. Ali mi je drago da je pobedio neko normalan, a ne starlete. Ono što je ona tamo pokazala, takva je i ovde. Ima taj svoj stav, verovatno zato što se dosta namučila i borila u životu. Drčna je, otresita, kaže uvek šta misli. Kako i sama priznaje, ona je muško za neke stvari, imala je uvek tu distancu i nije imala velikih problema s gostima- rekao je Nadicin šef za pomenuti portal.

Bonus video PRVI INTERVJU NADICE ZELJKOVIĆ NAKON POBEDE U "ZADRUZI 4":

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading