IVANA ŠOPIĆ DUŽNA? Letovala na visokoj nozi u BUDVI, a kad je trebalo da se plati, ZAPALILA!

Autor: Republika

Zadruga

13.07.2021

10:38

Ivana Šopić letovala je u Budvi, a iz hotela je navodno otišla sa neplaćenim dugom.

youtube.com/AmiG Show
Ivana Šopić

Ivana Šopić, poznatija kao jedna od rijaliti učesnica formata ''Zadruga'', letovalaje u Budvi, a iz hotela je otišla, ne plativši dug od 80 evra, prenosi Telegraf.

Naime, kako priča izvor ovih medija, bivša rijaliti učesnica bila je smeštena u hotelu koji se nalazi u Starom gradu, a kada je krenula da odlazi zaposleni su je obavestili da ima dodatne troškove u iznosu od 80 eura, Šopićka taj iznos navodno nije platila.

- Smeštaj je platio momak koji je otišao noć pre. Ona je hotel napustila 8. jula, ali ne plativši dug. Reč je o dodatnim troškovima, kao što je mini-bar u sobi. Zaposleni su joj rekli koliko duga je ostalo, na šta je ona rekla da će platiti, samo da ode do kola. Nije se vratila. Pokušavali su da je dobiju i na telefon, ali nije im se javljala - navodi sagovornik ovih medija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

Šopićka se oglasila ovim povodom i izričito demantovala navode.

- Je l' vi mene zezate? Ma kakvi, Bože me sačuvaj! Budalaština, nema veze s vezom! Budalaština, baš me blam i da demantujem ovo! Naravno da nije tako! Nemam pojma kako ste vi to saznali! Inače svoje račune plaćam, apsolutno. Budalaština najveća na svetu, prvi put čujem za to - rekla je Ivana.

 

Komentari (4)

Loading
Ana

13.07.2021 15:12

Mogu oni da dodaju dodatne troškove koliko im se cefne.

Nino

14.07.2021 14:34

A dodatni troškovi korišćenja prekidača za paljenje sijalica?

Ceca

14.07.2021 18:11

Ivana glumi neku zvezdu. Sram je bilo.