MARKO I ŠA SE SUKOBILI! Đedović poručio reperu: Ti i Tara ćete ZAVRŠITI kao Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin!

Autor: Republika

Zadruga

12.07.2021

23:15

Marko poručio Ša da će on i Tara završiti kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda!

youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović i Ša

Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović suočili su se oči u oči i popričali o njegovom odnosu sa Tarom Simov.

 

- Tara ne može da pogleda istinu u oči, mislim da se nikada nećemo sresti pred kamerama, može ona sa Nenadom da priča, da vrti ovo ili ono, ali mene kad pogleda u oči, mi znamo šta je istina. Pustila mi je poruku da se vidimo i razgovaramo, ali sam joj ja rekao da to možemo u prisustvu treće osobe, da čuje sve ono što bismo rekli jedno drugom. Ja znam da gledaoci znaju šta je istina i ko priča istinu, ona mi je rekla da je ne interesuje rijaliti. Tara ga (Ša) drži i dalje u zabludi -  otkrio je Đedović.

youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović i Ša

- Tara bi da see pomirimo, ali da ne pričamo na tu temu. Ona me je optužila da ležem, ja nemam interes da lažem. Bio sam joj prijatelj do trenutka kada sam video dokle je spremna da ide. Razumem da je to rijaliti, da je htela da bude u prvom planu. Tara voli da bude poznata, rekao je Marko, a onda se umešao i Ša.

- Ja ne mislim da je neistina ono što je okačeno za Mensura i Taru. Žao mi je samo što je drugačije to predstavljeno u Zadruzi -  rekao je Ša.

youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

 - Ti si tip koji bi trpeo nasilje, da te biju i maltretiraju, to si ti. Kad te neko voli, ti bi pomislio da je to ljubav. Imaš problem kad nekog voliš da trpiš sve. To će se završiti kao Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin -  rekao je Đedović u emisiji "Narod pita".

 

 

Komentari (3)

Loading
Zana

13.07.2021 15:57

Ona : Neuroticna. Agresivna. Prica nenormalno brzo. Je li to normalno ? On : Lazov koji stalno iznosi nove verzije po pitanju emocija prema supruzi i " devojci". Plitkouman. Nista ne shvata , pa ni kada mu nacrtaju. Nezreo.

Jeca

13.07.2021 17:39

Koga boli uvo, pa neka se i poubijaju!