SUDAR TITANA: Suočavanje Tare, Ša i Đedovića u NAROD PITA!

Autor:

Zadruga

12.07.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će suočiti Tara, Ša i Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Marko Đedović

Ove noći na programu TV Pink i zvanično startuju letnje emisije "Zadruga - Narod pita", tokom kojih će milioni gledalaca, koji su deset meseci pratili živote zadrugara, imati priliku da se uživo uključe u program i zadrugare pitaju sve ono što žele.

Prva emisija u ovoj letnjoj sezoni biće po mnogo čemu posebna i nema sumnje da će privući pažnju miliona gledalaca Pinka, budući da će se u "vrućim stolicama" prvi put posle svega što se izdešavalo u četvrtoj sezoni "Zadruge" naći Tara Simov i reper Nenad Aleksić Ša!

RepublikaFoto: printskrin/Republika
Tara SImov

Oni će bez dlake na jeziku govoriti o svom odnosu i ljubavi, a gledaocima će biti pružena prilika da ih uživo pohvale, iskritikuju i pitaju sve ono što su oduvek želeli, a tiče se njihovih postupaka u "Zadruzi" i javne preljube o kojoj region ne prestaje da bruji.

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanovic
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Šta je laž, a šta istina od svega što su jedno o drugom iznosili javno, da li će se suočiti i na sudu, ali i u kakvom je sada Marko odnosu sa Nenadom, budući da se on pomirio sa Tarom, gledaoci će saznati večeras uživo u 22h na TV Pink!

Domaćin večerašnje emisije biće voditelj Milan Milošević, a vi ne propustite TV suočavanje nekadašnje družine iz "Zadruge" - ove noći od 22h uživo na Pinku!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading