ZAVRŠILI SU U URGENTNOM: Necina majka progovorila o sinoćnoj tuči: OVO JE BILA NAMEŠTALJKA

Autor:

Zadruga

12.07.2021

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Nece i Pece Lazić progovorila je o sinoćnom incidentu na žurki povodom finala ''Zadruge 4'', pa otkrila i detalje koje niko nije znao.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Majka Nece Tiktokera

Sinoć je održana žurka povodom završetka četvrte sezone rijalitija "Zadruga". Slavlju su prisustvovali i blizanci Nenad Lazić Neca i Predrag Lazić Peca koji su se u jednom trenuktu pobili. Njihova majka Juca dala je izjavu za naš portal povodom ovog nemilog događaja.

Necina majka ispričala je kako je noć izgledala, ona je rekla da su joj sinovi normalno otišli na žurku sa dve devojke iz Beograda, Nenadovom devojkom i Pecinom prijateljicom.

Prema rečima majke blizanaca, obezbeđenje je to koje je navodno iz čista mira krenulo na njih, te da su oni ti koji su braću oborili na pod i vukli.

Foto: Republika.rs
Braća Lazić

- Tu su bili Mina Vrbaški i Car, Mina je molila njih da ga ne diraju. Peca je prišao i rekao Neci da se skloni, međutim, Pecu su oborili i Necu su srušili dole, vukli su ga, on se tada onesvestio. Mina je počela da viče na njih, ''ništa vam nisu uradili'' - rekla je Necina majka, pa onda dodala:

- Ovo je bila nameštaljka - pa dodala da je se tu zatekao i Fran Pujas koji je prišao i pokušao da im opomogne i objasni da ništa nisu krivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading