MA KAKVA LJUBAV SA ŠA, TO JE FARSA: Đedović opelo po Tari i pa porogovorio o njenim FINANSIJSKIM PROBLEMIMA!

Autor: Republika

Zadruga

12.07.2021

16:17

Đedović opleo po Tari.

youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

Marko Đedović već dve godine važi za jednog od najsurovijih komentatora u Zadruzi, zbog čega je neretko dolazio u sukobe sa cimerima.

Ipak, o krahu prijateljstva sa Tarom Simov i dan-danas se priča, a on je nije poštedeo ni prilikom intervjua na velikom superfinalu, samo dan nakon što je on napustio velelepno imanje.

Tara je te večeri, kada je Đedović ispao, bila gost u studiju, međutim, nije želela da sačeka nekadašnjeg prijatelja, pa je studio napustila samo nekoliko minuta pre nego se novinar pojavio:

youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

- Tara ne može da pogleda istinu u oči, to je razlog što je napustila studio, nije spremna da je pogleda, kao što nije bila spremna ni da je kaže. Kad kažem "Istina", mislim na sve igrice vezane za Ša, sve laži, budalaštine, fore i fazone i sve ono čime je upropastila život oženjenog čoveka. Tara je trenutno, pretpostavljam, u finansijskim problemima, tako da sam siguran da će sačekati Ša, ali to je jedan jedini razlog, ja znam da tu ljubavi nema. Plašim se stanja u kom je trenutno Ša, mislim da to može mnogo lošije da se završi, ali ne postoji šansa da njihova veza bude dugoročna - govorio je Đedović.

 

 

Komentari (4)

Loading
Kiza

12.07.2021 19:23

Biće "ljubavi"dok traju pare. Kada nestane para nestaće i ljubavi.

Vasar Tastine

13.07.2021 07:57

Sta koga briga sta ce ko da radi posle rijalitija. A ovaj Djedovic, kada je toliki strucnjak za ljubavne veze, gde je njemu devojka???? Ne videsmo njega u musko zenskoj akciji!???? Bolje bi mu bilo da cuti.