(FOTO) POBEDNICA U VELIKOM STILU I VEČERAS: Nadica Zeljković stigla je na žurku, a onda se pojavio ON i POLJUBIO je pred svima!

Autor:

Zadruga

12.07.2021

00:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković stigla je na žurku u velikom stilu, a onda otkrila njenu tajnu i odnossa zadrugarima.

Foto: printscreen/pinktv
Nadica Zeljković

Pobednica Zadruge, Nadica Zeljković je upravo stigla na žurku povodom kraja ''Zadruge 4'', a ugostio je Darko Tanasijević prenosi Pink.rs..

- Jao napokon i ja u nečemu da pobedim - rekla je Nadica.

Ja svoju nagradu posvećujem svom detetu, i sve ovo ide mojoj ćerki - pričala je Nadica, a onda se osvrnula na zadrugare, kada joj se pridružio Marko Đedović:

Foto: printscreen/pinktv
Marko Đedović ljubi Nadicu

- Meni nije bilo jasno što se oni nisu borili kao što sam se ja borila. Mladi su imali svoje priče ali nisu bitisali kako treba. Ja nisam imala nikakve ljubavne afere, mislim to nije ni skladno mojim godinama. Ja sa Đedovićem nisam imala to da poništavam njegove stavove - rekla je Nadica.

Foto: printscreen/pinktv
Đedović i Nadica

- Jao Darko, Nadica je jedno veliko go*no, a nikada neće reći da sam joj drag. Ona je neko koga sam ja podržavao od starta, ali nisam mogao da kažem u tom trenutku šta sam hteo, jer to tada nije imalo smisla - govorio je Đedović kor smeh koji se prikljućio Nadici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading