(FOTO, VIDEO) ZBOG TEBE SE OSEĆAM KAO LUZER: Haos u Beloj kući, posvađali se MIlica i Bora, ORILO SE!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez i Bora Santana nisu uspeli ni dan da izdrže u dobrim odnosima, već su se posvađali na sred imanja u Šimanovcima i pred svim gostima završne žurke.

Foto: Republika.rs
Milica Kemez i Bora Santana

Milica Kemez i Bora Santana došli su na završnu žurku povodom finala ''Zadruge 4'' , a mnogi su misili da su se stvari između njih popravile, te da njihov emotivni odnos ide u boljem pravcu. Međutim, oni su uspeli da demantuju sve iste večeri i to upravo na velelepnom imanju.

Naime, njih dvoje su se pred punim dvorištem i bivšim zadrugarima, ali i mnogim cenjenim i javnim ličnostima posvađali, a to nisu pokušali da sakriju, već naprotiv, povišenim tonovima su se raspravljali naočigled svih, a onda su se samo premestili u unutrašnjost kuće.

 

 

 

Njih dvoje su se posvađali jer je Milica Bori zamerila što ne obraća pažnju na nju i da se ona zbog toga dva sata oseća kao luzer. On se zbog toga očigledno uvredio, a onda je nastao pravi haos.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

12.07.2021 01:33

Devojko , jesi li maloumna ? Prihvati cinjenicu da te on nece. Ne mozes na silu da te on voli , samo zato sto bi ti tako htela. I , ne patetisi vise. Zasuci rukave i pocni da radis. Ne fantaziraj . Nisi princeza.

SvetlanaP

12.07.2021 05:12

Ova Milica Pekmez je klasican primer budale. Juri ovog dripca Boru Sotonu i zalepila se za njega kao krpelj. Nije ona jedina koja je imala tuzan zivot. Eto dobila je kucu, zaradila pare, ima sansu da ide dalje, ali neki ljudi jednostavno nisu u stanju da se izdignu iznad situacije. Dripac je prevario sa sestrom, a i sestra veliki karakter, a ona posle dve godine jos ne zna tacno cinjenice.... i veruje da nista nije bilo. Kolika budala treba da budes, pa da cmizdris za ovakvim odronom, kao sto je Bora Sotona.