(FOTO) ŽELJKO MITROVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Otkrio šta nas čeka u sledećoj sezoni, a budućim zadrugarima poručio JEDNO, NEĆE IM BITI DOBRO kada budu čuli o čemu se radi!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović stigao je na žurku koju je organizovao povodom finala ''Zadruge 4'', a onda otkrio šta nas očekuje u sledećoj sezoni.

Foto: printscreen/pinktv
Željko Mitrović

Željko Mitrović stigao je na žurku povodom finala ovogodišnje sezone ''Zadruge'', a onda je za Pink TV dao izjavu u kojoj je otkrio pojedinosti nove sezone, a onda se osvrnuo i na najupečatljivije momente ''Zadruge 4''.

Vlasnik televizije Pink, otkrio je da jedva čeka da sve prođe i da se naspava, bez obzira na zadovoljstvo koje je veliko zbog postignutog uspeha.

On je istakao i da je ''Zadruga'' jedan od najkomplikovanijih i najatraktivnijih šou programa ikada proizvedenih, a na pitanje koja je tajna uspeha, kroz osmeh je rekao da ako bude otkrio tajnu, to nda više neće biti tajna, a onda je otkrio šta se sprema za sledeću sezonu:

- Za sledeću sezonu smo spremili iznenađenje. Formiraćemo ceo blok, koji će omogućiti da svi učesnici tokom zimskog perioda budu aktivniji, a onda dodao nešto što apsolutno niko nije očekivao:

RepublikaFoto: printscreen/pinktv
Željko Mitrović o projektu Zadruga

 - Spremamo nesto novo, modifikujemo se, ono što budući učesnici treba da znaju je da će ''Zadruga 5'' biti poslednja, kruna svega, a za potencijalne učesnike je važno da znaju da im je ovo poslednja šansa.

Za sam kraj, otkrio je koji je to najupečatljiviji trenutak koji pamti iz ove sezone:

- Ne bih izdvojio ni jedan trenutak, ali suštinski ne samo ljubav, nego svaka vrsta emocije je najznačajniji vezivni faktor gledaoca i ekrana, tako da ćemo na tome raditi i dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Paja

12.07.2021 08:31

Ceka vas jos jed red blata, djubreta i koje kakve bagre koja nema veze sa ljudskim ponasanjem!!!