ZASIJALA U BELOJ KUĆI: Maja Marinković stigla je na žurku, pa progovorila o KONAČNOM odnosu sa Janjušem, a onda doživela NERVNI SLOM!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković došla je na žurku u pratnji svoj oca, pa otkrila svoj trenutni odnos sa Janjušem.

Foto: Republika.rs
Maja Marinković i Taki Marinković

Maja Marinković pristigla je na žurku u Šimanovce sa svojim ocem Takijem, a za naš portal otkrila je kako se oseća nakon svega, te da li je spremna za novu ljubav i Švedsku.

 

 

-Dobro sam s obzirom na to šta se sve izdešavalo i sinoć i prethodnih par dana, dobro sam - započela je Maja, a kada smo je u pitali da li se čula sa Janjušem, dobili smo odgovor koji smo čuli više puta, ali je Marinkovićeva sada zvučala odlučnije nego ikada:

- Ne. Taj odnos je definitivno završen, sve što je bilo ostavljam iza sebe, pa dodala:

Foto: Republika.rs
Maja o Janjušu

- Posvetiću se sada sebi uživaću u letu i lepim stvarima.

A onda se dotakla čuvene Švedske, te priznala da je juče prvi put čula za to, ali da nema takve planove i da joj još uvek nije to vizija i za sam kraj, zanimalo nas je da li planira neku novu ljubav uskoro:

- Bolje mi je kada sam sama, tek sam izaža iz ljubavnog odnosa i sačekaću određeni period da prođe, jer ja ne donosim odluke pre vremena, uvek idem srcem - zaključila je Maja.

RepublikaFoto: Republika.rs
Maja sa Takijem

I taman kada smo mislili da će ovo veče proteklo mirno, demantovani smo. Naime, Marinkovićeva je ponovo doživela nervni slom i u suzama tražila da ide kući, jer je navodo nervira sve što ima veze sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading