(FOTO) OVEKOVEČILI SVOJU LJUBAV: Jovana misica i Stefan Karić KRUNISALI vezu, fanovi ODUŠEVLJENI!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić krunisali su svoju ljubav, pa obavestili o tome svoje pratioce koji su se oduševili ovim činom.

Foto: printscreen/pinktv
Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević učvrstili su svoju vezu nakon što su videli kako stvari stoje u spoljnom svetu, shvatili su ko su im prijatelji, ali im je laknulo i kada su videli da su roditelji uz njih, a  sada su rešili da krunišu svoju ljubav.

Naime, Jovana je na svom Instagram profilu podelila fotografiju katanca sa ispisanim inicijalima -SJ i ovim putem na neki način krunisali svoju ljubav, tako što su je simbolično ''zaključali''.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ljubica

11.07.2021 20:17

Stefana je uništio Osman a zatim i Lepi Mića, oni su na dole povukli i Jovanu. Narodu se smučilo

Odgovori 10 2
Ana

12.07.2021 06:10

trajace im mozda i mesec dana!olosi,bas su jedno za drugo!

Aurora12

12.07.2021 08:34

Super, i ja cu da kupim katanac da ovekovecim moju ljubav.... ha ha ha... kakve su to budaletine. Bas su se nasli, Sponzorusa motka klepetusa i mali seljacic Rumenko kao macho u pokusaju. Ovaj je ubedjen da je neka faca.... ha ha ha.... a ona sva radosna moze da mu jede sa glave, kupa se u njegovom bazenu i gleda na njegov Rolex koliko ima sati....... Luka... pardon Stefane volim te.....

Goran

12.07.2021 16:13

Ništa nije gotovo dok nije gotovo. A gotovo je kada sudija odsvira kraj,