PRAVDA JE ZADOVOLJENA: Bora Santana progovorio o svom odnosu sa Milicom: JA JE VOLIM, AKO JE LJUBAV PRAVA - POBEDIĆE!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana progovorio je o finalnoj večeri i odnosu sa MIlicom Kemez, pa priznao da li je voli i da li će se boriti za nju.

Foto: printscreen/pinktv
Bora Santana

U Belu kuću se danas vratio i Bora Santana, koji je sumirao svoje desetomesečno učešće u "Zadruzi 4", kao i vezu sa Milicom Kemez, koja je izašla kao drugoplasirana, prenosi Pink.rs.

- Trebalo je da dođe sa mnom, ali je umorna, uspavala se, sa sestrom je sada. Mislim da je zaslužila i ostvarila je svoj san, puno mi je srce, pravda je zadovoljena - počeo je Bora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez

- Ona je više pokazala svoje emocije, ali je ja volim. Mnogo je loših stvari bilo, ako treba da ne budemo zajedno, a da bude ona srećna, ja joj to ne bih kvario, možda je ovo bio neki ispit zrelosti. Ako prebrodimo ovo, treba da budemo zajedno, ali još nismo prebrodili. Ona mora da obavi razgovor sa svojom sestrom, ja ništa intimno sa njom nisam imao, najbitnije je da pogleda sestru u oči i videće šta je istina. Ako je ljubav prava - pobediće - govorio je Bora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milena

11.07.2021 21:15

Pravda???? Ahahahhahaha namestili mitrovići, kao i sve što nameste

Vasar Tastine

12.07.2021 08:28

Ne lupetaj vise, ne volis je, cak je ne podnosis i ajde vise zavrsavaj sa time. Nego ti sada treba medijska paznja jer se nisi proslavio u zadruzi 4. Da se ogrebes o njen uspeh koji je postigla cmizdrivsi za tobom. Oboje ste budaletine i ajde skinite nam se sa grbace.

Đole

12.07.2021 16:14

Bora Lažovčina.