(FOTO) SVE JE MNOGO GORE: Rialda progovorila o Kenanu i Teodori: NIŠTA NIJE KAO ŠTO JE ON REKAO!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović otkrila detalje prvih saznanja prepiske Kenana i Teodore Bilanović.

Foto: printscreen/pinktv
Rialda Karahasanović

Protekle večeri završena je četvrta sezona rijalitija "Zadruga", a danas su se zadrugari vratili u kuću i tom prilikom otkrivali svoje utiske nakon prve provedene noći van kuće. Rialda Karahasanović jedan je od zadrugarki koja se ''vratila'' u Belu kuću, a naravno pričala je o svojoj vezi sa Kenanom, kao i o celokupnim utiscima njenog učešća ovogodišnje sezone ''Zadruge,'' prenosi Pink.rs.

- Valjda se suprotnosti privlače. Kad sumiram sve i sada kada se završilo, možda je i dobro što je on bio balans i neko ko je gasio požar, ne u smislu mojih rasprava, ali neko ko je u moru svog tog ludila, ja sam imala oslonac. Koliko god sam kukala, možda mi je sada i drago. Što se tiče naših, svi nas hvale, ja poznajem i njegovog brata jednog od ranije, u super smo svi odnosima. Sa čime sam se suočila, pa sam se fokusirala na dobro, mišljenja su različita, a ne treba da nas svi vole. Neke prve stvari sa kojima sam se suočila i nije mi bilo drago je ta prepiska sa Teodorom - rekla je Rialda, pa nastavila:

Foto: printscreen/pinktv
Rialda o Kenanu

- To je prva stvar koju su mi dali da pročitam, ništa nije onako kako je on pričao, sve je mnogo gore, u uspomenama je pušten najblaži mogući deo, zahvalna sam im na tome jer ko zna šta bi bilo. Meni je krivo što mi on nije rekao kako jeste. Njegova priča se nije podudarala, mi još uvek nismo pričali na tu temu, moja mama je imala nezgodu, dobro je sada, ali svašta se izdešavalo, nismo stigli Kenan i ja da se vidimo još. Kada se vratim u grad, očekuje nas razgovor. Da li će to uticati na naš odnos, videćemo. Nadam se da će imati drugi pristup jer nismo ozvučeni, pod kamerama, pa da će on razgovarati na način na koji smatra da je adekvatan. Otvorena sam da pokušam da shvatim zašto je to bilo tako - zaključila je Rialda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

11.07.2021 16:17

Svaka cast ovom koji pise sve je tacno, ja sam odusevljen zelim jos ovakvih vesti