(FOTO) OTAC I ĆERKA ZAJEDNO PROTIV SVIH: Maja i Taki osuli po Janjušu, pa otkrili svoje dalje planove: POSTOJE KANDIDATI U ŠVEDSKOJ!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Taki Marinković otkrili su detalje sinoćnog haosa u studiju, te je Majin otac otkrio kakve planove ima za Maju u Švedskoj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Taki Marinković

Maja Marinković i njen otac Taki Marinković došli su u Šimanovce kako bi dali prve izjave nakon finala, pa su se osvrnuli  na sinoćne događaje, svađu sa Janjušem  i njihove dalje planove.

Maja je rekla da što se tiče njenog i Janjuševog odnosa stavljena tačka i da je to sada definitivno jer što se tiče svađa nikada ovako nije bilo, te da ona ne može da pređe preko reči koje je Marko uputio njenom ocu Takiju.

Foto: printscreen/pinktv
Maja o Janjušu

- Taki šta god da mu je rekao ipak sam ja njegova ćerka, ja sam rekla, nisam zlatna, teška sam kao crna zemlja, ali isto tako Janjuš je otac ženskog deteta i on zna odlično kako bi on branio svoje dete - rekla je Maja.

Rekla je da je sinoćno Janjuševo ponašanje bilo jako ružno i da je mogao i on kao i njen otac da spušta loptu, ali da ne želi da se više spušta na taj nivo, kao i da za razliku od drugih ona nije bila pijana i da ne može da se vadi na to kao ostali. Na opasku voditelja da je nekoliko puta obećavala da je kraj, Maja je iskreno odgovorila:

Foto: printscreen/pinktv
Maja Marinković

- Obećala sam ja i tati prošle godine pa sam prešla preko njegove reči, onda ti je jasno koliko sam ga volela i koliko ga volim - te dodala da je Janjuš sam kriv za situaciju sa bivšom ženom i ćerkom i da će uvek morati da polaže račune svom detetu.

U Šimanovcima je bio i Majin otac, Taki, koji je rekao da ne zna iz kog razloga se desio sinoćni incident i zašto ga je Janjuš napao, te da on nije i nikada neće biti njegov zet, a onda otkrio  kakve planove ima za Maju.

Foto: printscreen/pinktv
Taki Marinković o Maji i Janjušu

- Mislim da imam jednog potencijalnog kandidata, nema jahtu, ali ima nešto više od jahte, pola Švedske je njegovo. Njegovo ime je tajna, slatka tajna. Ona ga ne zna još, divan jedan gospodin, stariji malo od Maje - otkrio je Taki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

11.07.2021 16:18

Svaka cast uzivam u ovakvim vestima, ko pise ove vesti zasluzuje sve pohvale, sta bi radio da nema vas