PROVELI NOĆ ZAJEDNO? Maja i Janjuš napravili skandal u studiju, spekuliše se da su spavali u istom krevetu, pa se oglasio i Taki: ISPAO SAM GOSPODIN!

Autor:

Zadruga

11.07.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Janjuš napravili su skandal na super finalu ''Zadruge'', a spekuliše se da su noć proveli zajedno, oglasio se Taki, pa otkrio detalje noći.

Foto: Republika.rs
Haos u Zadruzi između Janjuševića i Marinkovića

Sinoć je na super finalu ''Zadruge 4'' nastao pravi haos između Takija Marinkovića i Marka Janjuševića Janjuša, a onda su se sukobi nastavili po Majinom izlasku iz Bele kuće. 

Naime, zbog veće količine alkohola koju je uneo u sebe Janjuš nije uspeo da se iskontroliše i prećuti na Majine odgovore Dušici Jakovljević, a kasnije i komentare Majinog oca, te je nastao pravi haos u studiju koji je doveo do toga da Maji pozli, a Janjuš bude ispraćen iza rampe. 

Foto: TV Pink/printscreen
Svađa Janjuša i Takija

Od samog jutra se spekuliše da je par ipak izgladio odnose, kao što su to radili i u ''Zadruzi'' posle svađa, te da su noć proveli zajedno. Taki Marinković, oglasio se za naš portal i otkrio da li su navodi javnosti tačni.

Foto: Republika.rs
Maja Marinković u suzama

- Dno dna, ono ponašanje je užasno! Vređao mi je ćerku, ponizio je! Otišao sam sa Majom, u 8 sati smo stigli kući, sad je u salonu, na manikiru i pedikiru. Ono je strašno šta je uradio sinoć, ja sam ispao gospodin, nisam ga uvredio - rekao je Taki zatečen sinoćnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lj

11.07.2021 15:50

Baš da vidim dal će Maja u Švedsku ili u Z5 sa Janjušem. Pogubili su sve honorare.