ONA JE POBEDNICA ZADRUGE 4: Odlazi kući BOGATIJA za 50.000 evra!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.07.2021

05:54 >> 05:51

Nakon devet meseci Bela kuća ostaje bez stanara!

 

youtube.com/Zadruga Official
Finale Zadruge 4
Došlo je vreme da se proglasi pobednik Zadruge 4. Nakon devet meseci turbuletne borbe, napetosti, burnih svađa, ljubavnih drama, došlo je vreme da se kamere ugase. Milica Kemez i Nadica Zeljković u superfinalu Zadruge 4! Voditeljka Dušica proglasila je da je pobednica Nadica Zeljković i odlazi kući sa čekom od 50.000 evra, a Milica Kemez je dobila montažnu kuću. 
 
youtube.com/Zadruga Official
Marija i Miljana

05:16

Miljana je otrčala svojoj majci Mariji Kulić u zagrljaj, a drama je nastala kada je zadrugarka trećeplasirana videla koliko je ona smršala, te je briznuča u plač. Marija nije krila koliko je ponosna na svoju ćerku, pa ju je pohvalila pred svima.

- Preponosnoa sam, ima puno stvari zbog koje ću da je iskritikujem, ali sam preponosna sam što je ostala do kraja, da zaradi novac za svoje dete, a za sve greške koje je uradila, pričaćemo kod kuće - rekla je Marija.

youtube.com/Zadruga Official
Zadrugarke

05:05

Napravljen je novi presek! Fanstastična trojka Miljana Kulić, Nadica Zeljković i Milica Kemez ostale su u samom superfinalu. Voditelj Ognjen je saopštio da je treće mesto odnela Miljana Kulić.

Printskrin/RTV PINK
Karić

04:57

Nakon što je Jovana Ljubisavljević ispala, Stefan Karić u studiju bio je vidno besan i ljut, te je uputio žestoke kritike.

- Šta da kažem? Sramota! Bolje da ćutim, ćutaću! - rekao je Stefan.

youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Jovana i otac

04:54

Jovana Ljubisavljević  otrčala je odmah svojoj porodici u zagrljaj. Suze radosnice nisu izostale, a Jovana je sve vreme svom snagom grlila svoje najmilije. Svi su imali reči pohvale za Jovanu, nijednu zamerku nisu našli za svoju mezimicu.

youtube.com/Zadruga Official
Jovana

04:45

Napravljen je novi presek glasova, a voditelj Ognjen saopštio je da je najmanji broj glasova imala Jovana i time osvojila 4 mesto superfinala Zadruge 4. Jovana Ljubisavljević je zadrugarka koja je imala najmanji broj glasova.

youtube.com/Zadruga Official
Fran i majka

04:30

Fran Pujas nakon ispadanja otrčao je u zagrljaj kod majke Gordane. Emotivan susret, nakon toliko vremena ispratio je topli zagrljaj.

youtube.com/Zadruga Official
Fran

04:20

Voditelj Ognjen obavestio je zadrugare da je napravljen još jedan presek glasova. Ovom prilikom 5. mesto u superfinalu Zadruge odneo je Fran Pujas.

Republika.rs
Kenan

04:00

Napravljen je naredni presek glasova, a voditelj Ognjen saopštio je da je 6. mesto u Zadruzi 4 osvojio je Kenan Tahirović.

Republik.rs
Paula i Matija

03:38 

Paulin otac tokom njenog razgovora sa Milanom Miloševićem poručio: "Nije joj trebala veza sa oženjenim Tomom Panićem! Mogla je da izađe kao kraljica! Nisam znao da je sa Franom u vezi"

youtube.com/Zadruga Official
Paula i Matija

3:33

Paula Hublin pala je u zagrljaj svog oca Matije, a on je rekao da tek treba da popričaju o njenom ponašanju. Potom je Paulin otac otkrio da se nije pozdravio sa majkom Frana Pujasa.

- Nismo se sreli! Nisam se ni nadao, Fran je došao kod nas sa Paulom, ja se nikad nisam nadao da će to ići u tom smeru. Gledajte, ne mogu se razočarati u njega, ali mi nije bilo drago - izjavio je Paulin otac.

Republika.rs
Paula i Fran

03:20

Napravljen je još jedan presek glasova, a voditelj Ognjen saopštio je da je 7. mesto odnela Paula Hublin.

youtube.com/Zadruga Official
Aleks i Slovenka

03:05

Aleksandra Nikolić pala je u zagrljaj svoje majke Slovenke, a emotivan susret propratio je zvuk izvinjenja izbačene zadrugarke. Aleksandra nije krila suze, a porodica je imala što šta da joj zameri, ali su odlučili da to urade van kamera.

- Janjuš i ja smo se družili, moja greška je što smo ušli u taj odnos - rekla je Aleks.

youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra

02:45

Napravljen je novi presek glasova, te je voditelj Ognjen Amidžić objavio zadrugarima konačna odluka. Najmanji procenat glasova ima Aleksandra Nikolić koja je osvojila 8. mesto.

youtube.com/Zadruga Official
Marija

02:30

Marija Kulić i Mišel Gvozdenović su se posvađali uživo u programu zbog Miljane Kulić. Marija je bila ljuta, te je odgovorila da Mišela nikada ne bi prihvatila za zeta, a isto je uzvratila i Hana Gvozdenović, govoreći da Miljanu ne bi prihvatila kao snajku.

- Policija te pozdravila iz Čačka - poručila je Hana.

- Ona je izlazila na terasu i vikala je Miljani i meni da smo k*rve - uzvratila je Marija.

youtube.com/Zadruga Official
Mišel

 

02:16

Napravljen je novi presek glasova, a voditelj Ognjen Amidžić otkrio je zadrugarima ko je poneo 9. mesto u Zadruzi. Zadrugu je napustio Mišel Gvozdenović, a Miljana Kulić je briznula u plač, sve vreme govoreći pevaču da joj je žao.

youtube.com/Zadruga Official
Mina i Car

02:15

U toku superfinalne noći Mina Vrbaški i Filip Car definitivno su stavili tačku na njihov odnos, do jednog trenutka, a onda je usledio šok.

Naime, Mina je briznula u plač, a Car je prišao i počeo strasno da je grli i ljubi što je njoj mnogo značilo.

youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

02:02

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se suočili nakon što se on posvađao sa Takijem Marinkovićem. Janjuš je sve vreme tvrdio da on nije kriv i da se nije uneo Takiju u lice, a Maja je za promenu stala u odbranu svog oca.

- Rekao si da me voliš, nemaš poštovanja prema meni - poručio je Janjuš.

youtube.com/Zadruga Official
Taki i Maja

01:50

Maja i Taki Marinković stigli su u studio, vidno nervnozni zbog svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem. 

- Tomović mu je lepo rekao, on je greška prirode, ja sam završio sa njim - rekao je Taki.

youtube.com/Zadruga Official
Taki i Maja

01:40

Maja Marinković dotrčala je u zagrljaj ocu Takiju Marinkoviću i počela da mu se izvinjava zbog svega što se desilo.

- Zabolelo me je što je neke klošare nosila na leđima, mnogo je propatila zbog njega. Maltretiranje, ponižavanje, čovek koji ima žensko dete. Da on nju vređa u Amidži šou programu, pred milionskim gledaocima! Maja se izborila, iako je pokušao da je uništi, on nije čovek za nju - izjavio je Taki.

youtube.com/Zadruga Official
Maja

01:30

Napravljen je novi presek glasova, a voditelj Ognjen je saopštio zadrugarima ko odlazi sa 10. mestom u superfinalnoj noći Zadruge. Ognjen je otkrio da je to Maja Marinković.

youtube.com/Zadruga Official
Mina i Car

01:25

Min Vrbaški i Filip Car su se susreli, te mu je zadrugarka poručila da ne može da mu pređe preko reči koje joj je uputio i psovki koje je izrekao za njenog brata, mamu i pokojnu babu. Potom je i Car rekao da ga Mina ne zanima, zbog čega je ona briznula u plač.

youtube.com/Zadruga Official
Car i Ivana

01:17

FIlip Car susreo se sa majkom Mine Vrbaški, Ivanom Vrbaški, koja je imala nešto da mu kaže. Međutim, Car nije bio raspoložen.

- Ne želim više ni nju da vidim, niti bilo koga, izdržao sam ovde deset meseci stvari koje nikada nisam u životu izdržao. Šta da kažem ženi? Sve znaš ti Milane - rekao je Car.

youtube.com/Zadruga Official
Car i Maja

01:00

Napravljen je novi presek glasova, a voditeljka Dušica prenela je voditelju Ognjenu ko je dobio najmanju procenat glasova. Nakon napetog trenutka, voditelj Ognjen saopštio je da najmanji broj glasova ima Filip Car.

youtube.com/Zadruga Official
Stefan

00:49

Stefan Karić prišao je voditelju Milanu, te su prokomentarisali sve šta se dešavalo prethodnih dana i meseci. Potom ga je Milan upitao da li će doći do svadbe sa Jovanom Ljubisavljević, budući da je upoznao njene roditelje. 

- Da li možem,o da se nadamo svadbi?

- Naravno, šta da ne, vreme mi je - odgovorio je Stefan. 

youtube.com/Zadruga Official
Karićm i Golub

00:42

Stefan Karić pozdravio se sa svojim najmilijima, a njega je sačekao Osman Karić i njegova supruga Kristina. Potom se Karić pridružio i roditeljima Jovane Ljubisavljević, te se pozdravio sa njenim ocem Golubom.

youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

00:30

Napravljen je još jedan presek glasova, a voditelj Ognjen je otkrio zadrugarima ko je poneo 12. mesto u superfinalnoj noći Zadruge. Sa najmanjim brojem glasova odlazi Stefan Karić.

00:28

Janjuš besni: "Jedva čekam da vidim i zagrlim svoje dete i njenu mamu i da im se izvinim zbog svega!"

youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

00:15

Marko Janjušević Janjuš nastavio je da peni u studio zbog sukoba sa Takijem Marinkovićem, govoreći da je sa Majom Marinković zauvek završio, te da je čekao samo trenutak da napusti imanje kako bi uspeo da se oslobi tereta.

- Glumi mi mafijaša, oni odlično znaju da sa mnom ne mogu da se zaj*bavaju! 

youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

Janjuš je nakon što je nasrnuo na Takija došao kod Milana na razgovorom, tokom kog je nastavio da psuje Majinog oca:

- Glumi nekog iz obezbeđenja iz Belog potoka, čovek čuva kerove, lovačke. U pederskom odelu! Čovek glumi ludilo u pederskom odelu! Evo ti tvog tate, pa se bavi sa njim! I ona ima surlu kao i ti, ali je ona to operisala! - poručio je Janjuš.

youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Taki

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš napustio Zadrugu sa 13. mestom, uputio se ka studiju gde su ga sačekali najmiliji. Janjuš se suočio sa Takijem Marinkovićem, koji mu je poručio samo jedno:

On je vazduh za mene, ne poznajem čoveka, ne vidim ništa - poručio je Taki.

Videćeš, a što sam vazduh? Na kapiram? - uzvratio je Janjuš.

Janjuš i Taki su se sukobili u nastavku, te je on ustao kako bi ga budući tast video bolje. Obezbeđenje je odmah reagovalo kako bi sprečilo Janjuša da nasrne na Takija.

- Nemoj da mi se obraćate, vidi koliko se bezobrazan posle svega - odbrusio je Janjušević.

youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

23:47

Napravljen je naredni presek u Zadruzi, a voditelj Ognjen saopštio je zadrugarima da 13. mesto odnosi Marko Janjušević Janjuš.

youtube.com/Zadruga Official
Anđela
 

23:42

Anđela Veštica pojavila se na superfinalnoj noći u Zadruzi, kako bi podržala Frana Pujasa. Poznato je da je Anđela nekoliko puta govorila o tome koliko joj se Fran sviđa, a ovaj put napravila je korak dalje i poručila Pauli da joj nije prepreka.

Ja volim to kakav je kao čovek, ovde sam sa njegovom majkom i bratom i prijateljima. On je dobar, a svi znate da ja volim istetovirane. Nemoj ti meni hipotetički, ja ne isključujem mogućnost, ali bih volela da ga upoznam. Ja sam sigurna da nam Paula neće biti prepreka. Ne plašim se nikoga, ja njega volim i podržavam kao čoveka, volim njegovu majku. Ako oni nastave da budu u nekom odnosu, ja sam prijatelj sa strane - rekla je Anđela.

youtube.com/Zadruga Official
Kija

23:38

Voditelj Darko popričao je sa pordškom zadrugara na bini. Kristina Kija Kockar, inače pobednica Zadruge 1 pojavila se kako bi podržala svoju majku Nadicu Zeljkoviću.

Ništa ne bih promenila, ja znam svoju majku, ništa ne bih promenila. Unapred znam šta će da kaže, jedino ono, malo manje hrane, samo jede inače, ima neke sitnice, ali to ne bih rekla ovde, to ću joj reći nasamo.

23:27

Voditelj Milan Milošević dočekao je Rialdu Karahsanović koja je osvojila 14. mesto, i tom prilikom su prokomentarisali pomirenje Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Ono što je sve iznenadilo jeste kada je Milan saopštio da je Ša danas dobio stvari od bivše supruge Ivane Aleksić, što je i Karahsanovićeva potvrdila.

youtube.com/Zadruga Official
Kenan
 

23:12

Rialda Karahsanović pritrčala je svojoj majki Sabrini u zagrljaj, a ono što je sve iznenadilo jeste što je njen dečko Kenan Tahirović pustio suze dok je gledao ovaj emotivni susret.

youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Zadrugarke
 

23:03

Napravljen je treći presek glasova u superfinalnoj noći rijalitija Zadruga. Voditelj Ognjen Amidžić saopštio je zadrugarima da 14. mesto sa najmanjim broj glasova odnosi Rialda Karahasanović.

youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari
 

22:58

Milan Janković Čorba pojavio se u studiju sa naočarima koje je Nenad Aleksić Ša njemu poklonio. Čorba je sve šokirao kada je otkrio da su to naočare njegove bivše supruge Ivane Aleksić koje mu je ona poklonila. Reper nije imao reakciju, pa je ostao vidno hladan.

Zaustavi se sa samouništenjem, za početak! - rekao je Đedović.  

22:55

Nakon žestokog sukoba Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, zadrugarka više nije mogla da izdrži, pa je uživo u programu pustila suzu izdajicu. Tara nije mogla da izdrži više, pa je spustila glavu i pustila gorku suzu.

youtube.com/Zadruga Official
Tara
 

22:45

Nakon sukoba Tare Simov i Marka Đedovića, Nenad Aleksić Ša otkrio je da šta zamera trenutno bivšoj devojci, ali da ih čeka temeljan razgovor.

Očekivao sam sve drugačije od Tare, imamo dosta da pričamo, te neke stvari koje joj zameram, moram da proverim šta je istina, šta nije, ali sam naučio da nisam neki rijaliti igrač, ali sam video kako sve to funkcioniše. Da su ta hipotetička pitanja 80% tačna - izjavio je Ša.

Jeste li vi sada u vez? Da li ste prešli jedno drugom preko svega? - upitala je Dušica.

Ja radim ono što želim i uvek ću raditi ono što osećam! Ne kapiram sliku sa Mensurom, ne kapiram ,,Samo nek se plaća", samo me pusti - pravdao se reper.

Tara se pobunila protiv Ša, govoreći mu da ni sam ne zna o čemu priča.

Printskrin/RTV PINK
Tara i Marko
 

22:41

Tara Simov ušla je u konflikt sa Markom Đedovićem nakon poljupca sa Nenadom Aleksićem Ša, u šta su se umešali i ostali zadrugari, ali su se trudili da se drže po strani. Situacija je eskalirala, te su jedno drugo optuživali da su lažovi.

youtube.com/Zadruga Official
Tara
 

22:38

Nenad Aleksić Ša ušao je u studio, a Tara Simov, njegova bivša devojka ga je sve vreme posmatrala sa strane u šoku. Ona mu je potom prišla i javno ga poljubila u usta pred svima.

youtube.com/Zadruga Official
Tara I Ša
 

22:35

Nenad Aleksić Ša nakon izbacivanja došao je u studiju, gde je popričao sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Svi su čekali da vide da li će se Tara Simov pojaviti uživo u emisiji, a na reperovom licu se jasno videla zbunjenost.

Imam strah, ali ja sam borac, mislim da mogu sve da izdržim, preživeću i taj rijaliti- Zanima me šta će mi reći roditelji. Ako mi dozvoli da pričam sa njom, ja ću joj reći jedno veliko izvini - rekao je Ša na ulazu u studio.

22:30

Leposava robot pozvala je Nenada Aleksića Ša na razgovor. Međutim, Leposava nije htela da popriča sa Ša, te se on uputio u studio kod Dušice i Milana.

22:28

Nenad Aleksić Ša osvojio je 15. mesto u Zadruzi u superfinalnoj noći, a njega su sačekali brat i ostala porodica.Emotivan susret propraćen je zagrljajima i nabujom emocija.

22:20

Voditelj Ognjen Amidžić saopštio je zadrugarima da je nakon drugog preseka, najmanji broj glasova imao je Nenad Aleksić Ša. Ša je osvojio 15. mesto.

youtube.com/Zadruga Official
Ša
 

22:17

Napravljen je drugi presek glasova, što je voditeljka Dušica saopštila Ognjenu, a potom je on preneo zadrugarima.

22:02

Lepi Mića pristigao je u studio kod Dušice Jakovljević i Milana Miloševića, kako bi obavio prvi razgovor sa njima. On je istakao u razgovoru da su za njega pobednici Stefan Karić i njegova devojka Jovana Ljubisavljević. Lepog Miću su sačekali bivši zadrugari, koji su skandirali njegovo ime sve vreme, što je njega pozitivno iznenadilo.

Printskrin/RTV PINK
Mića

21:48

Napravljen je prvi presek glasova za ovo veče, te je voditelj Ognjen Amidžić saopštio superfinalistima da Zadrugu večeras prvo napušta Lepi Mića.

21:36

Voditeljka Dušica ugostila je Zoricu Marković, Minu Vrbaški i Ivanu Šašić. Zorica je briznula u plač zbog zadrugarke Milice Kemez. Zorica se našla Kemezovoj u pomoći, budući da joj niko od porodice nije došao, pa čak ni rođena sestra Mirela Kemez.

21: 19

Iva grgurić je gost u studiju!

Printskrin/RTV PINK
Iva

21:19

Specijalni gost ušao u Zadrugu! Reč je o medi koji je pozdravio sve superfinaliste!

21:14

Milan Milošević dočekao bivše zadrugare, uz spontani razgovor ih uvodi u studio Zadruge.

21:12

Maja Marinković se izvinjava ocu Takiju, jer je tokom čitavog dana pravila haos oko haljine.

21:11

Nadica Zeljković zabrinuta što nije videla ćerku Kiju.

21:09

Ognjen Amidžić prvi put za večeras pozdravio gledaoce sa Rajskog ostrva. Zajedno sa Amidžićem za stolom su sedeli svi superfinalisti koji su poručili kako se raduju ovoj noći.

21.02

Dušica Jakovljević otvorila je finalno veče, ali je njen dekolte kao i predhodne večeri ipak oduzeo dah svim gledaocima!  

6. septembra 2020. godine počela je četvrta sezona najgledanijeg rijalitija u regionu. U Belu kuću se tada uselilo 54 takmičara, dok je kroz celu sezonu učestvovalo njih 78. Nakon 10 meseci ljute borbe i nakon poslednje emisije "Finale - Izbacivanje", dobilo smo 16 superfinalista, koji će se boriti za prvo mesto.

U super finalu za glavnu nagradu bore se: Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević, Rijalda Karasanović, Kenan Tahirović, Filip Car, Paula Hublin, Fran Pujas, Mišel Gvozdenović, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Miljana Kulić, Nadica Zeljković, Lepi Mića, Nenad Aleksić Ša, Aleksandra Nikolić, Milica Kemez.

Kroz finalno veče vodiće nas Dušica Jakovljević i Milan Milošević.

Do kraja ove večeri saznaćemo ko kući odlazi bogatiji za 50.000 evra!

 

Komentari (4)

Loading
Maja

10.07.2021 22:07

Ma joooook nije namešteno, prošle godine uzeo auto, sad 16.ti ahahahhahaha samo da ne bude mUljana prva, ostalo ko god

Jaca 46

11.07.2021 01:59

Nosila klošara na leđima!? A ona je baš devojka za primer.Spava s kim stigne,liči na trećerazrednu kopiju jedne isto takve kopije.Obukla se identično.Nema harizmu, nema distojanstvo,otirač jesnom rečju pa se tako i ponašaju muškarci koji su sa njom.Fuuuuj!!!

Zana

11.07.2021 09:13

Cime doprinela ? Kritikujuci i osudjujuci druge , a ne vidi sebe .

Petar

11.07.2021 12:58

Pobedio je ljubazni osmeh. I kada se raspravljala činila je to sa osmehom.