(FOTO) SVAKA KOPIJA BI DA BUDE K'O ORIGINAL: Maja Marinković dobila nervni slom zbog male haljine, mogla joj je ANA KORAĆ pozajmiti svoju!

Autor:

Zadruga

10.07.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ne prestaje da pravi haos zbog male haljine, a sada se otkrilo i na koga zapravo hoće da liči, PONOVO. Ona je imala istu na finalu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Ana Korać

Maja Marinković ne prestaje da drami zbog haljine koja joj ne odgovara, koju je čak i pocepala što je šokiralo sve, ali svi su primetili jedan detalj, prenosi Kurir.

Dok je isprobavala sve što je dobila, nije mogla a da se ne primeti sličnost sa odevnom kombinacijom koju je ponela Ana Korać prošle godine na finalu "Zadruge", pa su svi shvatili da Maja ponovo pokušava da iskopira Koraćevu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Majina mala haljina

Naime, Maja prvenstveno nije bila zadovoljna krunom, jer je rekla da je ostavila tačno fotografiju kako ona treba da izgleda, pa su svi pomislili da je dala fotografiju Koraćeve sa krunom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja u studiju sa krunom na glavi

Što se tiče haljine, neodoljivo podseća na Aninu sa finala, razilika je samo u boji, te umesto što je davala pare na haljinu koju je pocepala, mogla je i Koraćevu pitati da joj pozajmi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Haljina Ane Korać sa finala

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading