(VIDEO) RAZMAŽENA I BAHATA: Maja Marinković HISTERIŠE zbog haljine, pa je POCEPALA, oglasio se i Taki: UDES ĆU ZBOG NJE NAPRAVITI!

Autor:

Zadruga

10.07.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maji Marinković stigle su haljine za super finalno veče, a ona je napravila pravu dramu i pocepala haljinu, njen otac van sebe zbog razmažene ćerke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković cepa haljinu

Maja Marinković dobila je haljinu za večerašnje super finale, međutim nije onakva kakva je želela da bude, te ceo dan drami i histeriše u Beloj kući, urlajući na ostale zadrugare koji pokušavaju da je smire. Njen otac, Taki Marinković oglasio očajan ćerkinim postupcima, prenosi Pink.rs.

Naime, Maja je pored haljine, nezadovoljna i nakitom koji joj je poslao otac, a onda je u besu pocepala haljinu koju je Taki doneo, navodno nezadovoljna jer joj veličina ne odgovara. Zadrugari su ostali šokirani ovim njenim postupkom i još jednim histeričnim napadom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja saznaje da joj je haljina mala

Povodom Majine današnje drame zbog haljine i nakita oglasio se Taki, te otkrio da je zbog ćerke van sebe, kao i da, iako je besan, radi sve da ona bude zadovoljna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja ne može da se smiri zbog haljine

- Haljina je dobra, nego se ona ugojila. Šili su je po merama koje je ona ostavila. Bolje bi joj bilo manje da jede i da pazi šta radi, nego što se tako ponaša. Previše sam je razmazio. Poludeo sam zbog nje, evo me jurcam sada po gradu da joj kupim nove haljine i sandale. Uzeo sam jednu crnu i jednu žutu. Ne znam ni da li će joj to odgovarati, teško je njoj udovoljiti. Verujte mi, toliko sam pobesneo da se plašim da ne napravim sad neki udes. Ne znam šta je ona zamislila i htela, taj nakit je pravljen specijalno za nju, sve je onako kako je ona htela. Stvarno ne znam šta joj je. Kasnije joj nosim nove haljine za Šimanovce, pa neka ona vidi šta će. Stvarno ne mogu da verujem da toliko drami i histeriše, a tek to što je pocepala haljinu, nemam reči... - poručio je Taki prilično besan na ćerku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

10.07.2021 15:08

Pa ti si je tako ''vaspitao''