(VIDEO) SCENA KOJA JE ZGROZILA JAVNOST PRED SAMO FINALE ZADRUGE: Miljana uhvaćena u toaletu kako POVRAĆA, KAMERA SVE USNIMILA!

Autor:

Zadruga

10.07.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva scena koja je izazvala zgražavanje nacije!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana povraća nad wc šoljom!

Miljana Kulić je pred samo superfinale, ponovo ušla u seriju sukoba sa Mišelom Gvozdenovićem sa kojim je nakratko, kako se činilo uplovila u mirnu luku, ali se sve okrenulo.

Oni se svakodnevno svađaju, a Kulićeva mu je čak zapretila magijom, te mu je uzela na silu majicu i veš kako bi imala za uspomenu kada napuste Imaginarijum.

Pevač je danas u toku emisije, priznao da se pokajao što je Kulićevoj dao drugu šansu da mu priđe i poprave odnos, a Miljana očigledno veoma teško podnosi njegovu ljutnju na nju, pa ju je tako kamera uhvatila nakon jednog od sukoba sa Mišelom kako povraća i plače u isto vreme.

Kulićeva je prvo sedela i pušila cigaretu dok je plakala, a onda je odjednom ustala i otišla do toaleta gde je nastavila da lije suze, ali je od muke počela i da povraća, a kamera ju je snimala sve vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

10.07.2021 14:25

Folirantkinja koja se hvali da je natprosečno inteligentna, a glupa ko noć, bezobrazna, nevaspitana, samoživa.....ne zna Pitagorinu teoremu, pa IQ ti je jedva 30 jadnice i bednice Udavila je ovog dečka i meni bi se smučila za ceo život Kvadrat nad hipotenuzom, to zna svako DETE, jednak je zbiru kvadrata nad obe katete!

Maja

10.07.2021 15:06

@Milena - Ahahhahaha sve tačno, sve ste upravu, bahata razmažena nekulturna nevaspitana, jadna žena, tražila venčanicu, a ako još i pobedi užasno!