(VIDEO) ĆERKU JE OSTAVILA ZBOG DRUGOG MUŠKARCA, A BRATA SU JOJ UKRALI: Evo ko je majka Maje Marinković i čime se bavi!

Autor:

Zadruga

09.07.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna ispovest!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja

O majci Maje Marinković malo se toga zna u javnosti. Sadašnja zadrugarka do pre nekoliko meseci nije imala nikakav odnos sa svojom biološkom majkom, međutim one su se u međuvremenu izmirile.

Majina majka navodno radi u jednoj poznatoj banci kao šalteruša. Ne voli da se pojavljuje u javnosti i nije raspoložena da daje bilo kakve izjave.

- Ona žena nije iz tog sveta. Ne želi da se spominje njeno ime, a kamoli da joj se vidi lik u novinama. Radi u banci na šalteru i zbog ozbiljnosti firme u kojoj je zaposlena, ne želi da dolazi u neprijatne situacije – započinje priču izvor i dodaje:

RepublikaFoto: E-Stock
Maja

Ne voli da gleda "Zadrugu" i stvarno je bude sramota kada vidi šta se događa unutra. Dugo sa Majom nije pričala, a pogotovo se odnos pogoršao kada je pravila skandale po rijalitiju i bila sa oženjenim čovekom. To je njoj sve degutantno, samo što ne savije glavu kada se spomenu rijaliti i Maja – govori izvor koji tvrdi da je ona započela novi život.

Majina mama živi neki novi život. Ima dečka, srećna je sa njim i ne želi da se vraća na staro. Izgladila je odnose sa ćerkom i to joj je bilo najbitnije – zaključuje dobro upućen izvor.

Podsetimo, Maja je pre dve godine odlučila da se pomiri sa majkom, te su se posle toliko godina videle kako bi pokušale da izgladne odnos. Njen otac Taki Marinković otkrio nam je da je u kontaktu sa Majinom majkom, a njegovom bivšom suprugom, da se čuju kada je potrebno, ali da ona prosto ne voli medijsko eksponiranje. Ono što je sve šokiralo jeste kada je Maja ispričala svoju potresnu životnu priču o bratu. Kada je bila inflacija, Majinoj majci su ukrali dete, a rekli su joj da je umro dva, tri dana posle rođenja i nikad joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica "Zadruge".:

- Posle njega je imala dva spontana. Posle sam došla ja na svet. Njena majka nije volela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovek. Bile smo jedno vreme dobre, jedno pet meseci. Posle smo počele da se svađamo - pričala je Maja u Zadruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Janjuš i Maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

PUKAO JE KAO ZVEČKA: Brat Kenana Tahirovića progovorio o Rialdi: KEROZINOM GASI VATRU!

Komentari (0)

Loading