(VIDEO) ŠOK U ZADRUZI! SUZE I NEVERICA! Napravljen prvi presek večeras, a kuću je napustio ON!

Autor:

Zadruga

08.07.2021

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je finalno veče u kojoj ispadaju dva učesnika ovogodišnje sezone. Prvi presek je napravljen, a ispao je zadrugar kom se niko nije nadao.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi u ovoj finalnoj večeri obavestio zadrugare da je prvi presek napravljen i saopštio koji zadrugar prvi napušta rijaliti zauvek, prenos Pink.rs.

- Prozvaću zadrugare koji su večeras ugroženi. Prva osoba koja će ustati jeste Aleksandra. Njoj će se pridružiti jedan muškarac, to je Filip Car. Bora Santana takođe može ustati. Njima će se pridružiti još neko... Mišel - saopštio je Darko, a Miljana se rasplakala.

- Ovo bi mi bio najlošiji plasman do sada, značilo bi da je sve bilo katastrofa - komentarisao je Bora.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Milica Kemez se rasplakala zbog ispadanja Bore

- Aleksandra prva može da sedne. Filip takođe može sesti. Gledaoci su doneli odluku, Bora Santana napušta Zadrugu! - rekao je Darko.

Zadrugari su sačekali ovu vest u šoku, a Milica Kemez se rasplakala istog trenutka, te pritrčala Bori u zagrljaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

08.07.2021 22:06

Vala....trebalo je i ranije da ispadne, umišljeni muzičar i kvazi zabavljač, smorio nas je ko rezervni točak, a narav prgava , kao i većina Roma!

Milena

08.07.2021 22:18

E, razočara me ova milica, jadnica, patetičarka, kao da joj neko pobio celu familiju, kao da prekosutra svi neće izaći, jao loša gluma i patetika, ona samo plače;)